GTAGames.nl

Asuka Kasen

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Asuka Kasen in GTA III
Asuka Kasen
Geslacht Vrouw
Gang Yakuza
Woonplaats Liberty City
GTA GTA III
GTA Advance
Stem Lianna Pai

Asuka Kasen is een leidster van de Yakuza. Haar positie binnen de Yakuza dankt ze aan haar bedrevenheid in het winnen van informatie door marteling. Tevens lijkt ze biseksueel te zijn en een een voorkeur te hebben voor sadomasochisme. Ze arriveerde in 1991 in Liberty City met haar broer Kenji. Asuka is een goede vriendin van Maria Latore, ondanks haar banden met de Leone Family.

Asuka Kasen in GTA Advance

GTA Advance

Mike komt in contact met Asuka na de missie School's Out, waarin haar nicht Yuka door het Colombian Cartel wordt ontvoerd. Jij moet haar natuurlijk redden. Als deze opdracht je lukt, belooft ze je te helpen in je zoektocht naar de moordenaar van Vinnie. Maar ze wil veel meer van Mike, en blijft tot haar laatste missie aan Mike vragen of hij zin heeft in seks. Mike blijft dit uitstellen, maar uiteindelijk moet hij hier aan toegeven als hij meer te weten wil komen over de moord op Vinnie.

GTA III

Nadat Maria Claude behoed heeft voor een val van Salvatore Leone, brengt ze hem naar haar vriendin Asuka. Asuka help Claude te ontsnappen naar Staunton Island, en wijst hem daar een onderduikadres. Om te bewijzen dat Claude zijn banden met de maffia verbroken heeft, vraagt Asuka hem om Salvatore om te leggen.

Later neemt Asuka haar intrek in een bouwwerf van Panlantic, waar ze samen met Maria Miguel martelt om informatie over het Colombian Cartel uit hem te krijgen. Uiteindelijk wordt ze bij een inval van het cartel door Catalina vermoord.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Asuka_Kasen"