GTAGames.nl

Brian Jeremy

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Brian Jeremy
Brian Jeremy
BJ
Geslacht Man
Gang The Lost
Woonplaats Alderney
GTA GTA IV: The Lost and Damned
Stem Adrian Martinez

Brian Jeremy is een lid van The Lost Motorcycle Club. Hij vervult min of meer een administratieve functie binnen de club en draagt daarom de rang van 'club secretary', clubsecretaris. Brian is erg loyaal tegenover de leider van The Lost, Billy Grey, maar kan het minder vinden met de manier waarop vicepresident Johnny Klebitz de gang leidt. Wanneer Billy wordt opgenomen in een afkickcentrum verlaat hij dan ook de gang totdat Billy wordt vrijgelaten. Brian heeft de positie van underdog in The Lost, hij probeert zich in een goed blaadje te slijmen bij Billy, maar wordt door iedereen genegeerd of uitgemaakt voor een slijmbal. Wanneer Billy terug naar de gevangenis gaat na de missie This Shit's Cursed verdenkt Brian Johnny ervan Billy in een hinderlaag gelokt te hebben om zo de macht over The Lost te kunnen nemen. Dit is echter niet waar, iemand heeft simpelweg de politie gebeld na het horen van diverse schoten. De politie kwam poolshoogte nemen en trof Billy aan.

Hierna verlaat Brian opnieuw de gang en maakt een eigen 'chapter' van The Lost aan. Na een zwaar gevecht tussen beide chapters moet Brian zich gewonnen geven en vlucht hij naar zijn huis. Daar kan je als speler kiezen om zijn leven te sparen of om de zogenaamde rat voor eens en altijd het zwijgen op te leggen. Wanneer je hem laat leven, komt hij later terug als random character en lokt hij Johnny in een hinderlaag. Johnny overleeft het en vermoordt Brian die deze keer op de vlucht is geslagen, wel.

Na zijn dood wordt Brian's huis Johnny's safe house en is dit dan ook het enige safe house dat je op het einde van het spel zult kunnen blijven gebruiken.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Brian_Jeremy"