GTAGames.nl

Cabmageddon

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA Vice City
Friendly Rivalry
Cabmageddon
Geen opvolgende missie
Start bij KaufmanCabsMarker.gif Kaufman Cabs
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Dolores
Beloning $5.000,=
$5.000,= per dag
Zebra Cab

Hoofdpagina > GTA Vice City > Missies > Cabmageddon


Dolores geeft door dat Mercedes speciaal naar jou vraagt. Natuurlijk ben je bereid om haar op te gaan halen bij de haven op een groot open terrein. Rij er rustig heen en beschadig de wagen zo min mogelijk op de weg ernaartoe. Eenmaal bij de haven aangekomen moet je bij de Pay 'n' Spray naar rechts en rijd je een groot open terrein op. Ergens in het midden staat een marker en hier moet je in gaan staan. Wanneer je de claxon laat horen komt er echter geen Mercedes, maar zes vijandelijke Taxi's.

De taxi's hebben zoals je al vermoedt slechte bedoelingen. Ze komen met z'n zessen op je af en zullen gedurende een minuut op je proberen in te beuken. Ga gewoon hele grote rondjes rijden; Zo heb je de minste kans geraakt te worden. Na een minuut verdwijnen de zes taxi's, en komt er een Zebra Cab aanrijden. Deze taxi is dan wel alleen, maar is ook veel sneller en sterker. Ga meteen recht op hem af, en wijk op het laatste moment uit terwijl je een drive-by doet. Wanneer de Zebra Cab voldoende beschadigd is, zal de bestuurder uitstappen en je te lijf gaan met een katana. Als je taxi nog heel is, kun je hem overrijden, ga hem anders met een wapen te lijf.

Een andere manier is om net zoals bij de andere zes taxi's rondjes te gaan rijden. Zorg ervoor dat de Zebra vlak achter je zit en ga dan richting de palen van de garages. Ga er recht op af en wijk op het laatste moment uit. Waarschijnlijk zal de Zebra Cab nu tegen de paal aan knallen. Stap uit en schiet eerst de banden kapot. Als je een zwaar wapen hebt kun je natuurlijk in één keer de auto vernietigen. Als de bestuurder eenmaal dood is, heb je de laatste missie van Kaufman Cabs gehaald.

Screenshots

Cabmaggedon1.jpg
Cabmaggedon2.jpg
Cabmaggedon3.jpg
Cabmaggedon4.jpg
Cabmaggedon5.jpg
Cabmaggedon6.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Cabmageddon"