GTAGames.nl

Cut Throat Business

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA San Andreas
Home Coming
Cut Throat Business
Riot
Start bij Marker Madd Dogg's Mansion
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Carl Johnson
Beloning Respect
Kart en Vortex spawnen nu

Hoofdpagina > GTA San Andreas > Missies > Cut Throat Business


Madd Dogg ziet OG Loc op tv en zegt dat hij zijn rijmboek heeft gestolen. CJ besluit dat het is tijd om OG Loc ofwel Jeffrey terug te pakken. Buiten staat een BF Injection voor je klaar. Ga samen met Madd Dogg naar de plaats waar OG Loc een interview geeft. Daar aangekomen zal OG Loc vluchten in een Vortex.

CJ en Madd Dogg springen ook in een Vortex en gaan hem achterna. Je moet OG Loc nu volgen en hem niet kwijtraken. Madd Dogg zal je gewoon volgen, dus op hem moet je niet letten. Ook niet als hij een stukje achterstand heeft, die haalt hij vanzelf weer in. Als je OG Loc tot de pier bent gevolgd moet je hem volgen in een Kart tot aan het kantoor van de manager van OG Loc. Ga hem niet proberen in te halen, het spel is zo gemaakt dat als je dichtbij komt OG Loc automatisch harder zal gaan rijden, blijf hem dus gewoon volgen.

Aangekomen bij OG Loc's manager volgt er een cutscene waarin er nog een beetje wordt gebekvecht. De producer Jimmy Silverman zal Carl aanspreken dat hij Madd Dogg een contract wil aanbieden omdat hij nog iemand nodig heeft die echte hits kan scoren. Madd Dogg en OG Loc hebben nog even ruzie over het "rhymebook", maar dat loopt ook niet echt uit de hand en OG Loc druipt af. Nadat de cutscene is afgelopen heb je de missie gehaald!

Tips

  • Mocht je de missie na de rit naar het interview falen, is het mogelijk om door middel van tripskip de rit de volgende keer over te slaan.

Screenshots

Cut Throat Business1.jpg
Cut Throat Business2.jpg
Cut Throat Business3.jpg
Cut Throat Business4.jpg
Cut Throat Business5.jpg
Cut Throat Business6.jpg
Cut Throat Business7.jpg
Cut Throat Business8.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Cut_Throat_Business"