GTAGames.nl

Deconstruction for Beginners

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA IV
Blow your Cover
Deconstruction for Beginners
Photo Shoot,
Ruff Rider
Start bij PlayboyMarker.png Playboy X's loft
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Playboy X
Beloning $6500,=

Hoofdpagina > GTA IV > Missies > Deconstruction for Beginners


In deze missie ontmoet je Dwayne, die in het vervolg van de missie niet meespeelt. Playboy X vraagt je om hem te helpen een bouwterrein te ontruimen. Met ontruimen bedoelt hij met name de zogenaamde bouwvakkers uit de weg te ruimen. Door het bouwbedrijf compleet de grond in te helpen, wil hij indruk maken op de bekende vastgoedontwikkelaar Yusuf Amir en zo in contact met hem komen.

Zorg voor voldoende armor, want het wordt veel schieten in deze missie. Je krijgt wapens van Playboy X in deze missie. Rijd naar de plaats waar Playboy X de wapens heeft verstopt in een auto. Stap in, om deze in handen te krijgen.

Aan de andere kant van het steegje zie je een kleine lift. Gebruik die om bovenop het gebouw te komen. De sniper rifle is één van de wapens die je krijgt van Playboy X, en die moet je nu gebruiken. Schiet de drie wachters op de kranen neer. Die zijn te vinden op de uiteinden.

Ga nu weer naar beneden met het liftje, en ga naar de bouwgrond. Nu moet je andere wapens gebruiken, zoals de AK-47. Zorg ervoor dat je je goed verdekt opstelt, want er zijn erg veel vijanden die je moet vermoorden. Het doel is om al de "Union Leaders" te vermoorden. Dit zijn er vier, die aangegeven staan (met rood) op de radar. Eerst moet je een verdieping omhoog, waarna uitgelegd wordt hoe een handgranaat werkt. Vervolgens moet je een rondje lopen, en iedereen afschieten die je tegenkomt. Uiteindelijk zul je de vier targets vermoorden, en is de missie gehaald.

Alternatieve manier

De missie is voltooid zodra de vier vakbondsafgevaardigden dood zijn; op welke manier je tot dat resultaat komt heeft geen belang. Het is dus niet nodig om iedereen te vermoorden. Het is ook niet nodig om met de glazenwasserslift naar boven te gaan. Vanaf de grond kan je de drie uitkijkposten op de kranen ook uitschakelen met je sniper. Ren dan naar het poortje aan de overkant van de straat dat toegang geeft tot het terrein.

De eerste afgevaardigde verschuilt zich achter een paal op de eerste verdieping van de stelling en kan je uitschakelen met een welgemikt schot van je sniper. Beklim dan de kraan die meteen links van je staat. Vanaf deze positie is het mogelijk om de volgende twee afgevaardigden uit te schakelen met de sniper. Als je dat gedaan hebt laat je je weer naar beneden glijden.

Ren dan snel het terrein af, neem een auto en ga naar rechts. De eerstvolgende straat ga je weer rechts. Als je snel en nauwkeurig bent kan je een drive-by uitvoeren op de laatste afgevaardigde terwijl hij de ladder beklimt. Zo niet, dan kan je de stelling aan je linkerkant gebruiken.

Tips

  • Je kunt in het begin, bovenop het gebouw, ook al een aantal wachters vermoorden. Dat maakt het later wat makkelijker.

Screenshots

Deconstruction for beginners2.jpg
Deconstruction for beginners3.jpg
Deconstruction for beginners4.jpg
Deconstruction for beginners5.jpg
Deconstruction for beginners6.jpg
Deconstruction for beginners7.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Deconstruction_for_Beginners"