GTAGames.nl

Elizabeta Torres

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Elizabeta Torres
Elizabeta Torres
Liz
Geslacht Vrouw
Gang Torres Cartel
Woonplaats Liberty City
GTA GTA IV
GTA IV: The Lost and Damned
Stem Charlie Parker

Elizabeta Torres is een drugsdealer die al minstens tien jaar in Bohan, Liberty City opereert. Ze is lange tijd succesvol geweest omdat ze haar handel binnen de maat hield en de juiste mensen omkocht of vermoordde, maar ze weet dat ze gevaar loopt als er acties tegen de drugshandel worden ondernomen. Bovendien raakt ze steeds ernstiger verslaafd aan drugs, wat haar paranoïde maakt en waanideeën bezorgd.

Zowel in GTA IV als GTA IV: The Lost and Damned zal Elizabeta Niko Bellic en Johnny Klebitz diverse klusjes bezorgen. Deze hebben over het algemeen te maken met grote drugsdeals. In de missie Buyer's Market en Blow your Cover komen Niko en Johnny elkaar voor de eerste keer tegen. In de missie doen ze samen met Playboy X aan een drugsdeal. Deze loopt echter verkeerd af als de dealers LCPD agenten blijken te zijn.

Later valt op de site van Weazel News te lezen hoe Elizabeta Torres veroordeeld is voor handel in cocaïne tot een recordstraf van 300 jaar. Verder heeft de politie vermoedens dat ze Manny Escuela en zijn cameraman heeft vermoord, al kunnen ze dit nog niet bewijzen.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Elizabeta_Torres"