GTAGames.nl

Ghost of Mount Gordo

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
De Geest van Mount Gordo

De Ghost of Mount Mordo (Geest van Mount Gordo) is een geest die tussen 23:00h en 00:00h op Mount Gordo verschijnt. De Ghost of Mount Mordo betreft de geest van Jolene Cranley-Evans.

De geest is slechts van een afstandje te zien, als de speler te dicht bij de geest komt verdwijnt zij. Bij de kampementen aan de voet van Mount Gordo zijn tussen 23:00h en 00:00h schreeuwen te horen. De geest is zowel in Grand Theft Auto V als Grand Theft Auto: Online te zien.

Jolene Cranley-Evans

Jolene Cranley-Evans was getrouwd met Jock Cranley, zij woonden in Sandy Shores. Het was bekend dat hun huwelijk moeizaam verliep. Jock wilde graag verhuizen naar Los Santos om zijn droom om stuntman te worden te verwezenlijken, Jolene wilde echter in Sandy Shores blijven om voor haar zieke ouders te zorgen.

Artikel in The Senora Beacon dat verslag doet van de tragedie

Tijdens een bergwandeling van het jonge koppel viel Jolene, terwijl zij bij een klif het uitzicht bij het El Gordo Lighthouse bewonderden, van de klif af met haar dood tot gevolg. Jock werd door de politie verdacht van moord maar werd al gauw zonder aanklacht in vrijheid hersteld. Zijn schoonvader, Jeb Evans, riep daartoe nog op tot een degelijk politieonderzoek.

I'm heartbroken. I loved my wife. I would never throw her off a cliff, despite her desire to destroy my dreams of succes and happiness. I will miss her always and dedicate my career to her memory.
Jock Cranley
Jock, geschreven met bloed

Hoewel de geest verdwijnt wanneer de speler haar nadert is er op de plek waar zij staat tussen 23:00h en 00:00h wel de tekst JOCK te lezen, geschreven in bloed, op de plek waar de geest is. Jolene lijkt haar man te beschuldigen van haar dood.

Glitch

Normaliter is het niet mogelijk de geest van dichtbij te bekijken doordat deze verwdijnt wanneer de speler te dichtbij komt. Door een glitch in de PC-, Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game is het echter mogelijk de geest wél van dichterbij te bekijken.

De speler kan de geest van dichtbij benaderen wanneer deze gebruikt maakt van first person view. Vervolgens dient de speler een wapen op de geest te richten en door het vizier te kijken. Wanneer de speler de geest op deze wijze benadert zal de geest zichtbaar blijven zolang deze blijft richten op de geest.

Het benaderen van de geest middels de glitch
Het benaderen van de geest middels de glitch
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Ghost_of_Mount_Gordo"