GTAGames.nl

Jesco White

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Jesco The Dancing Outlaw White
Jesco White
The Dancing Outlaw
The Dancing Hillbilly
Geslacht Man
Gang ZZn.v.t.
Woonplaats Grapeseed
GTA Grand Theft Auto V
Stem Jesco White
I like to get really fucked up, you know? Plum outta the frame. But I can still control myself. I just like to dance and have a good time, till somebody fucks with me the wrong way, then I'm all to pieces. You know, I can't control it then.
– Jesco White in de documentaire The Wild and Wonderful Whites of West Virginia

Jesco White, geboren op 30 juli 1956, is een country-artiest en tapdanser die radiozender Rebel Radio host. Daarnaast maakt hij ook een fysieke verschijning in Grand Theft Auto V.

Grand Theft Auto V

Naast zijn DJ-activiteiten voor Rebel Radio speelt Jesco White tevens een bescheiden rolletje als easter egg in GTA V. Jesco White is te allen tijden te vinden op een boerderij die aan Alamo Sea ligt. Daar staat hij te tapdansen op het nummer If You Wanna Get To Heaven van Ozark Mountain Daredevils, zoals hij dat ook in het echt doet zingt hij stukken van het lied mee.

Om zijn unieke dansbewegingen goed in de game te verwerken is gebruik gemaakt van motion capture. In Grand Theft Auto: Online is hij niet te vinden, wel is hij er te horen als host van Rebel Radio.

Compilatie van dansbewegingen van Jesco White in GTA V
Jesco White in GTA V

Buiten GTA

Jesco White

Jesco White is een telg uit de bekende White-family, hij is vooral bekend van documentaires die volgen hoe hij in de voetsporen van zijn vader probeert te treden terwijl hij worstelt met depressie, alcoholisme, durgsverslavingen en armoede. In het echt vervult hij geen DJ-werkzaamheden.

In 2013 deden geruchten de ronde dat Jesco White overleden zou zijn als gevolg van het snuiven van aanstekergas, hoewel de geruchten hardnekkig rond blijven gaan zijn deze niet waar.

Zie ook

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Jesco_White"