GTAGames.nl

Letter Scraps 1-10 (GTA V)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Letter Scrap 1

Voor deze Letter Scrap moet je naar de Terminal op Elysian Island. Ga naar de plek aangegeven op de kaart. Je ziet een gele container, klim daar op. Klim dan op de groene en loop door over de bruine container. Spring dan verder naar de volgende bruine container. Je kan nu kiezen tussen de groene container links van je of de bruine rechts. Klim op een van die twee en schuin voor je zie je een blauwe container waarop deze Scrap ligt.

Letter Scrap 1 1.jpg
Letter Scrap 1 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 2

In de havens van Elysian Islands vind je twee boten met de naam Olifantus. De een ligt in een overdekt boothuis en de ander in een open droogdok. Deze Letter Scrap ligt op die tweede. Eenmaal op de boot ga je met de trap naar boven en tref je deze Scrap voor de stuurhut.
Letter Scrap 2 1.jpg
Letter Scrap 2 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 3

Aan de voorzijde van het Los Santos International Airport is een rotonde met daarin een futuristisch ogend gebouw. Land met een helikopter op het plateau, daar tref je deze Letter Scrap voor de deur naar binnen.

Letter Scrap 3 1.jpg
Letter Scrap 3 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 4

Voor deze Letter Scrap moet je naar het Los Santos International Airport, en dan naar terminal 4 op het lage niveau. Je treft hier de trap naar beneden richting het ondergrondse metrostation. Rechts van de trap ligt deze Scrap.

Letter Scrap 4 1.jpg
Letter Scrap 4 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 5

Voor deze Letter Scrap moet je naar Grove Street, naar het huis dat ligt op de plek van het Johnson House. Deze Scrap ligt aan de achterzijde van de woning.

Letter Scrap 5 1.jpg
Letter Scrap 5 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 6

Langs Davis Avenue vind je de Davis Mega Mall. Op het grote parkeerterrein staat een grote groene container. Deze Scrap ligt op het vuil in die container.

Letter Scrap 6 1.jpg
Letter Scrap 6 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 7

Waar Palomino Avenue over het water heen gaat, moet je het water in, om vervolgens onder de brug door te zwemmen. Deze Letter Scrap ligt op een van de verhogingen in het midden van het water.

Letter Scrap 7 1.jpg
Letter Scrap 7 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 8

Waar Palomino Avenue eindigt op Vespucci Beach heb je een kleine skatebaan. Deze Letter Scrap vind je in een van de kuilen.

Letter Scrap 8 1.jpg
Letter Scrap 8 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 9

Op het einde van de Del Perro Pier tref je twee gebouwen die middels een oversteek met elkaar verbonden zijn. Ga bij het zuidelijke gebouw met de trappen omhoog en gebruik vervolgens de oversteek om naar het andere gebouw te lopen. Daar tref je vervolgens deze Letter Scrap.

Letter Scrap 9 1.jpg
Letter Scrap 9 2.jpg
Terug naar de kaart.

Letter Scrap 10

Wanneer je vanaf North Rockford Drive het terrein van de filmstudio’s op gaat, zie je aan je linkerkant Stage 12. Ook zie je een ladder die omhoog gaat. Ga via deze ladder en de volgende naar het dak. Loop over het dak naar de achterkant. Wanneer je daar bent zie je onder je een lager dak waar ook deze Letter Scrap ligt.

Letter Scrap 10 1.jpg
Letter Scrap 10 2.jpg
Terug naar de kaart.
Volgende 10 Letter Scraps.
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Letter_Scraps_1-10_(GTA_V)"