GTAGames.nl

Los Santos International Airport (GTA V)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Los Santos International Airport.
One of the busiest airports in the world, with nowhere near enough infrastructure to support it, Los Santos International brings third-world service to first-world travel.
– GTA V handboek

Los Santos International Airport, afgekort LSIA, is een internationaal vliegveld in Los Santos in GTA V. Het vliegveld ligt ten zuiden van La Puerta, en ten westen van Port of South Los Santos. Het vliegveld wordt in het oosten, zuiden en westen omringt door de Pacfic Ocean.

Het vliegveld beschikt over drie landingsbanen en beschikt over vier terminals van de volgende vliegmaatschappijen: Air Herler, Caipira Airways, San Fierro Air, Air Emu, MyFly, Adios Airlines, FlyUS, en Los Santos Air. Echter is het voor de speler niet mogelijk een ticket te kopen om een vlucht te maken. Op verschillende tijdstippen kunnen er wel vliegtuigen landen en opstijgen.

Het vliegveld wordt streng bewaakt. Alle poorten waarmee op de landingsbanen kunt komen zijn afgesloten en worden door bewakers bewaakt. Rondom de wegen van het vliegveld staan LSPD agenten met zwaar geschut en kogelvrije vesten. Het betreden van het vliegveld zal resulteren in een drie sterren Wanted level. Wanneer Michael of Franklin een hangar gekocht heeft is het mogelijk om zonder Wanted level het vliegveld te betreden, ook de poorten zullen dan voor je open gaan.

Rondom de landingsbanen liggen ook verschillende hangars waar vliegtuigen staan gestald. Ook Devin Weston heeft een eigen hangar waar Franklin een Z-Type aflevert in de missie Eye in the Sky. De missie Legal Trouble eindigt ook in de hangar van Devin Weston.

Buiten de poorten van het vliegveld zijn ook nog een aantal bedrijven gevestigd zoals hotels en restaurants. In het noorden-westen is een Los Santos Customs gevestigd.

Los Santos International Airport is gebaseerd op Los Angeles International Airport (LAX).

Galerij

Noord-westelijke landingsbaan.
Zuidelijke landingsbaan.
Terminals.
Hoofdingang.
Hangars.
Cargo.
Control Tower.
Devin Weston's hangar
Bewaking.
Von Crastenburg Hotel.
Sightings Bar & Restaurant.
Opium Nights.

Zie ook