GTAGames.nl

North Yankton

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Work-in-Progress.png Werk in uitvoering!

WikiGTA is continu in verbouw en aanbouw. Deze pagina is op dit moment onder constructie. Hierdoor is het mogelijk dat de informatie op deze pagina momenteel incompleet of incorrect is. Kun je bepaalde informatie niet vinden, of twijfel je aan de betrouwbaarheid ervan, kom dan over een tijdje nog eens terug om te kijken of deze pagina al voltooid is!

North Yankton is een sneeuwachtige staat (mogelijk gebaseerd op North Dakota) waar de eerste missie van Grand Theft Auto V en de missie Bury the Hatchet zich afspelen. In de twee missies kan je maar over enkele wegen rijden en spelen enkele gebouwen maar een rol. Mogelijk wordt North Yankton in een toekomstige DLC van Grand Theft Auto V gebruikt. Het enige plaatsje bekend is uit North Yankton is Ludendorff, dat 918 inwoners telt. De grootste bever van het midwesten staat in Ludendorff.

Veel GTA-fans willen graag meer van North Yankton zien. Eén Amerikaanse fan ging zelfs zo ver dat hij een North Yankton DLC bedacht en deze als echt presenteerde. Helaas bleek zijn verhaal een verzinsel en geen daadwerkelijk plan van Rockstar Games.

Prologue4.jpg
Prologue7.jpg
Prologue8.jpg

Externe links

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/North_Yankton"