GTAGames.nl

Solomon Richards

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Solomon Richards
Solomon Richards
Geslacht Man
Gang ZZn.v.t.
Woonplaats Vinewood Hills
Los Santos
GTA GTA V
Stem Joel Rooks

Solomon Richards komt in beeld nadat Devin Weston Michael in contact heeft gebracht met hem. Solomon is een grote filmproducent en hij maakt samen met Michael de film Meltdown. Solomon heeft een aantal missies voor Michael waarin hij achter acteurs aan moet gaan die het niet eens zijn met hun salaris. Na het bezoekje van Michael zijn ze helemaal tevreden en vrezen ze Solomon.

Leonora Johnson

In 1975 is Solomon Richards een van de verdachten van de moord op Vinewood-actrice Leonora Johnson. In 1973 speelde zij een rol in de film Rum Runner waarvan Solomon de regie voerde. Na de film kregen zij ruzie en maakten zij elkaar regelmatig publiekelijk zwart. De moord zou lang onopgelost blijven.

Solomon werd in 2013 opnieuw als waarschijnlijke dader aangewezen doordat zijn zoon, Ira Richards, tijdens een intervie vertelde dat zijn grootvader Dave Richards in een dronken bui opgebiecht heeft een brief van de dader met een bekentenis ontvangen te hebben maar deze heeft vernietigd om betrokkenen te beschermen. Uiteindelijk bleek Solomon onschuldig nadat duidelijk werd dat Peter Dreyfuss de moordenaar was.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Solomon_Richards"