GTAGames.nl

Sonar Collections Dock

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Sonar-Collections-Dock.jpg

Het Sonar Collections Dock is een dok in Paleto Cove dat aangeschaft kan worden door een van de drie hoofdpersonages in Grand Theft Auto V na het voltooien van The Merryweather Heist. Het dok kost $ 250.000 en na aanschaf zal er altijd een Submersible aangemeerd liggen. Na het voltooien van Death at Sea zal er ook een Dinghy aangemeerd liggen.

Nuclear Waste

Met de onderzeeër moet je dertig tonnen gedumpt nucleair afval verzamelen op de zeebodem. Het vinden van de tonnen is niet heel lastig; middels de Trackify App zijn ze vrij makkelijk te lokaliseren. De grootste kunst is het manoeuvreren van de onderzeeër. Elke ton die verzameld wordt levert $ 23.000 op. Na elf tonnen verzameld te hebben is de investering dus al terug verdiend. Wanneer alle dertig tonnen verzameld zijn levert dit nog eens $ 250.000 op, alsook de Achievement of Trophy Waste Management.

Submarine Parts

De Dinghy die aangemeerd ligt beschikt over scuba apparatuur. Hiermee kunnen de Submarine Parts van Frank Mathers' duikboot opgespoord worden onder water.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Sonar_Collections_Dock"