GTAGames.nl

Trackify

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Trackify is naam van een app die voorkomt in GTA IV en GTA V.

GTA IV

In GTA IV wordt het ook wel de Trackify Tracking Beacon genoemd. De app wordt alleen benoemd in een paar radioreclames en komt verder niet voor in het spel. Via de de app zou je familieleden moeten kunnen traceren.

In de eerste reclame spreekt een verontruste vader over zijn kinderen. Het is tegenwoordig zo gevaarlijk op straat, dat hij liever weet waar ze uithangen. Daarom heeft hij een chip in de hersenen van kinderen laten plaatsen zodat hij weet waar ze uithangen, zodat ze geen gevaar lopen. In dezelfde reclame wordt ook nog een voorbeeld van een oude vrouw met Alzheimer (een vorm van dementie) aangehaald. Zo zouden oudere mensen makkelijk opgespoord kunnen worden met de Trackify app.

Trackify, luck just got a little easier to keep track of.
– Slogan

In de andere reclame wordt een voorbeeld genoemd waarbij een vrouw overspel pleegt. De man kan een chip inbrengen in het hoofd van de vrouw zodat de man weet waar de vrouw uithangt. Merk op dat de slogan in deze reclame veranderd is: luck is vervangen door love.

GTA V

Trackify speelt een grotere rol in GTA V dan in GTA IV. Je hebt nu de beschikking over de Trackify app. De Trackify app kan je gebruiken voor het opsporen van Nuclear Waste. Daarnaast moet je de app gebruiken in de missie Fresh Meat voor het opsporen van Michael. Hieruit kunnen we concluderen dat de chips niet meer in mensen worden gezet, maar in mobieltjes.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Trackify"