GTAGames.nl

Undress to Kill

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA IV
Ruff Rider
Undress to Kill
The Holland Play
Start bij DwayneMarker.png Dwayne's Appartement
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Dwayne Forge
Beloning $6250,=

Hoofdpagina > GTA IV > Missies > Undress to Kill


Wanneer Niko bij Dwayne Forge komt zal Dwayne zeggen dat hij het allemaal niet meer ziet zitten en dat hij geen energie heeft om alles weer op te bouwen. Wanneer Niko vraagt wat hij nu echt verloren is antwoordt Dwayne dat men na zijn arrestatie zijn club hebben overgenomen. Een echte club voor de mensen die iets betekenen, een echte gentleman's club. Oftewel: een stripclub. Niko zal Dwayne gaan helpen door de managers te gaan uitschakelen.

Begeef je naar de marker stripclub, wanneer je er bent ga je naar binnen maar doe dit echter ongewapend. Anders zullen ze al meteen op je gaan schieten. Ga dus naar binnen met je vuisten geselecteerd. Je weet niet wie de managers zijn dus ga luisteren naar de gesprekken. Eén van de managers staat meteen als je de club in komt links in een kamertje, een andere staat een hoertje toe te spreken en de derde manager bevindt zich aan de achterzijde van de club (waar de hoertjes je normaal gesproken verwennen met een privéshow). Kies iemand uit die je wil gaan vermoorden, selecteer snel je wapen en schiet hem neer. Nu zal er op jezelf worden geschoten, en de andere twee managers zullen trachten te ontsnappen. Ga ze achterna en schiet hun auto kapot. Wanneer deze kapot is en beide mannen zijn uitgestapt schiet je ze neer.

Tips

  • Een volle ring van health en armor zijn aan te raden.
  • Parkeer een auto aan de uitgang en ga naar binnen. Schiet de manager neer in het kamertje links (als je de gang uitkomt en vlak voordat je de eigenlijke stripclub betreed). Draai je dan snel om en ga terug naar je auto. Zo heb je de minste kans om zelf te worden gedood. Eenmaal in je auto rij je snel achter de twee overige managers aan en liquideer je hen ook door middel van een drive-by.
  • Voor mensen die een achtervolging willen vermijden is er nog een tip. Wanneer je te horen hebt gekregen dat één van de managers, Jose het geld aan het tellen is in het zijkamertje kan je hem met een mes of enig ander slagwapen vermoorden zonder dat daar een haan naar kraait. Ga dan op zoek naar de twee andere managers. Wanneer zij op je radar zijn verschenen moet je eerst de man in het 'lapdance kamertje' vermoorden. De andere manager, Javier zal dekking zoeken achter een stoel en het niet meteen op een lopen zetten. Schakel rustig de bewakers uit die op je afkomen en maak beheerst Javier af.

Trivia

Als je Brucie al als vriend hebt zal hij tijdens de rit naar de stripclub Niko opbellen om hem mee uit te vragen naar een stripclub. Niko wuift dit af en zegt dat hij al naar een stripclub gaat, maar dan voor zaken en niet voor z'n plezier.

Screenshots

Undress to Kill1.jpg
Undress to Kill2.jpg
Undress to Kill3.jpg
Undress to Kill4.jpg
Undress to Kill5.jpg
Undress to Kill6.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Undress_to_Kill"