GTAGames.nl

Vance Family

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Gang
Lance in de helikopter, en Victor op de voorgrond
Vance Family
Leider Victor Vance
Locatie Vice City
Kleur ZZn.v.t.
Wapen ZZn.v.t.
Voertuig Lance' Maverick
Lance' Infernus
Rivaal Cholos
Sharks
Biker Gang
Mendez Brothers
GTA GTA Vice City
GTA Vice City Stories

De Vance Family of Vance Crime Ring is niet echt een bende, maar meer een samenwerking tussen de broers Victor en Lance Vance die proberen om een succesvol bestaan op te bouwen via het criminele circuit. Victor heeft duidelijk de leiding. Victor gaat over de zaken, terwijl Lance vaak de helikopter vliegt.

GTA Vice City Stories

De Vance Crime Ring ontstaat nadat Victor in 1984 onterecht wordt ontslagen uit het leger, maar hij toch geld moet verdienen om de schulden van Lance en de medicijnen van zijn andere broer Pete te kunnen betalen.

De Vance Crime Family wordt pas echt uitgebreid nadat Victor een aantal bedrijven overneemt in Vice City. Hierbij voegt het personeel zich bij de bende, en beschermen ze Victors bedrijven en nemen ze ook orders van hem aan. Uiteindelijk groeit de Vance Family uit tot de grootste bende in Vice City anno 1984. Onderling hebben Victor en Lance ook vaak ruzie, omdat Vic vaak problemen heeft met het impulsieve en roekeloze gedrag van Lance, terwijl Lance er niet tegen kan dat Vic hem onder de duim houdt.

GTA Vice City

In 1986 staat er een deal gepland met de Forelli Family uit Liberty City. De gebroeders Vance leveren de drugs, in ruil voor twee koffers geld van de Forelli's. Tijdens de deal worden de beide gangs echter overvallen in opdracht van de drugsbaron Ricardo Diaz. Victor en de Forelli's Harry en Lee vinden de dood in het spervuur, maar Lance en Tommy Vercetti ontkomen.

Wanneer Lance en Tommy elkaar later tegenkomen tijdens hun zoektocht naar diegene die de overval heeft georganiseerd, stelt Lance voor samen te werken. Tommy aarzelt in eerste instantie, maar gaat uiteindelijk toch akkoord. Lance helpt Tommy bij het opsporen en vermoorden van Diaz en staat Tommy bij bij het opzetten van een imperium in Vice City. Lance heeft echter moeite met het feit dat Tommy hem, evenals Victor, onder de duim houdt. Wanneer Sonny Forelli komt afrekenen met Tommy, kiest Lance Sonny's partij. In een laatste vuurgevecht wordt Lance door Tommy vermoord, waarna er niemand van de Vance Crime Ring overblijft.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Vance_Family"