GTAGames.nl

Ashley Butler

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Ashley Butler
Ashley Butler
Geslacht Vrouw
Gang The Lost
Woonplaats Alderney
Blaine County
GTA GTA IV
GTA IV: The Lost and Damned
GTA V
Stem Traci Godfrey

Ashley Butler is een 27-jarige vrouw die wordt gelinkt aan zowel The Lost Motorcycle Club als aan de Pegorino family. Ashley komt dan ook zowel in The Lost and Damned als in GTA IV voor. Ze is de oude liefde van de leider van The Lost, Johnny Klebitz, maar nadat ze ernstig verslaafd aan Chrystal Meth raakte ze voorzichtig uit elkaar gegaan omdat Johnny haar drugsgebruik zat werd. Ondanks dat de twee in dezelfde club zitten. Hij stelde dat Ashley niet meer hetzelfde was en dat de drugs haar helemaal over hebben genomen. Desondanks hebben de twee een vriendschappelijke relatie ontwikkelt. Johnny geeft dus nog steeds veel om Ashley en ziet haar graag afkicken in een kliniek. Nadat de twee uit elkaar gegaan zijn heeft ze vermoedelijk haar hart verloren aan Capo Ray Boccino van de Pegorino family. Ashley heeft er door middel van Ray dan ook voor gezorgd dat The Lost, meer bepaald Johnny Klebitz, enkele diamanten van Tony Prince, een hooggeplaatst lid in de Ancelotti family, heeft gestolen. Deze hebben ze achteraf verstopt in vuilniszakken, die worden opgehaald door Niko Bellic en Luca Silvestri's mannen, om later doorverkocht te worden aan enkele Joodse diamantdealers.

Wanneer de verhaallijn van The Lost and Damned afloopt krijgt Johnny nog een enkel telefoontje van Ashley, die vraagt om geld. Vermoedelijk is dit voor haar drugsgebruik. Johnny weigert dit te geven en later in het spel ontvangt hij nog eens twee e-mails. In de eerste vertelt ze dat ze werd opgenomen in een afkickkliniek maar hieruit verwijderd werd. In de tweede stelt ze dat ze weer is opgenomen en dat dingen weer wat beter gaan. Hierna horen we niks meer van haar.

Ashley is zoals verteld verslaafd aan Meth, een drug die voornamelijk door The Lost wordt verhandeld. Ze heeft echter geen al te groot strafblad en is enkel in 2001 veroordeeld voor het bezit van cocaïne. Het is niet duidelijk wat er met haar gebeurt na de dood van Ray.

Grand Theft Auto V

We zien Ashley voor het laatst in Sandy Shores in de missie Mr. Philips. Nadat Trevor met Ashley seks heeft gehad gaat Johnny Klebitz naar Trevor om hem te vertellen dat hij moet stoppen om seks te hebben met haar. Na het gesprek slaat Trevor een bierfles tegen Johnny zijn hoofd en daarna wordt Johnny op de grond gegooid. Trevor stampt meerdere keren tegen zijn hoofd, wat leid tot zijn dood. Trevor gaat weg met zijn Wade Hebert en Ron Jakowski en laat Ashley huilend achter bij Johnny Klebitz. Na een tijdje wordt bekend gemaakt door Weazel News dat Ashley is overleden nadat ze een heroïne orgie heeft gehad in Paleto Bay.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Ashley_Butler"