GTAGames.nl

Bolingbroke Penitentiary

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Bolingbroke Penitentiary.

Bolingbroke Penitentiary is de staatsgevangenis van San Andreas in GTA V. De gevangenis ligt in Blaine County en wordt zwaar bewaakt. In het luchtruim boven de gevangenis geldt een no flying zone wat wil zeggen dat je niet met een luchtvoertuig boven de gevangenis mag vliegen. Doe je dit toch dan zal de speler eerst gewaarschuwd worden en wanneer deze genegeerd worden krijg je een wanted level. Rondom de gevangenis staan tien wachttorens die het gebied controleren. Ook patrouilleren er regelmatig Sheriff Cruisers en Park Rangers rondom de gevangenis. In de gevangenis zijn zeven grote cellenblokken. Het is mogelijk om op alle cellenblokken te komen via de trappen. Echter staan er op de daken veel bewakers met Carbine rifles.

Het betreden van de gevangenis is door de strenge bewaking erg lastig. De poorten gaan bijvoorbeeld niet open voor de speler. Wanneer het je toch lukt om de gevangenis te betreden zal dit direct resulteren in een wanted level van drie sterren. Er is een makkelijke manier om de gevangenis te betreden. Ten zuiden van de gevangenis is het mogelijk om via een verhoogde berg de gevangenis in te springen. Neem hiervoor een goede aanloop en een snel voertuig.

Tijdens het verhaal van GTA V speelt Bolingbroke Penitentiary geen grote rol. Wel zijn er enkele personages die vast zitten of hebben gezeten in de gevangenis. Zo heeft Stretch een tijdje in de gevangenis gezeten. Dave Norton maakt Trevor wijs dat Brad vastzit in een gevangenis. De kans is groot dat Dave wilde doen lijken dat Brad in Bolingbroke zat.

In GTA Online speelt de The Prison Break heist zich deels af in Bolingbroke Penitentiary. Je moet hier voor Agent 14 ene Maxim Rashkovsky helpen ontsnappen.

Voertuigen

De onderstaande voertuigen zijn te vinden in Bolingbroke Penitentiary.

Galerij

Ingang
Binnenplaats
Fitness ruimte
Cellenblokken
Ingang via de berg

Trivia

  • Bolingbroke Penitentiary is hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op Victorville Federal Prison in Victorville, California

Zie ook

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Bolingbroke_Penitentiary"