GTAGames.nl

Burger Shot

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Burger Shot-logo

Burger Shot is een fastfoodketen in San Andreas en Liberty City. Wanneer je hier eet zal CJ's of Niko's health eventueel aanvullen.

Burger Shot-logo in GTA San Andreas

GTA San Andreas

Hidden interior
Burger Shot
(Hemel F)
Coördinaten
X 366,422
Y
Z 1001,508
ID 10

In San Andreas heb je de beschikking over een drietal fastfoodketens: Burger Shot, Cluckin' Bell en Well Stacked Pizza Co.. Anders dan in de voorgaande GTA-delen kun je de restaurants echt binnengaan en aan de balie wat te eten bestellen. Dit eten heb je nodig om je hoofdpersoon op de been te houden, dus de restaurants zijn belangrijk. Eet echter niet te veel om CJ soepel en slank te houden.

Assortiment

Moo Kids Meal Beef Tower Meat Stack Salad Meal
(Koetjeboe Kindermenu)
(Vleestoren)
(Gehaktberg)
(Maaltijdsalade)
Moo Kid's Meal.jpg Beef Tower.jpg Meat Stack.jpg Salad MealBurgerShot.jpg
Prijs: $ 2
Prijs: $ 5
Prijs: $ 10
Prijs: $ 5
Vet: 1%
Vet: 2%
Vet: 3%
Vet: 0%

De vestigingen in Las Venturas zullen 20% extra in rekening brengen.

Interieur

Interieur
De keuken
De toonbank
De menulijst

Vestigingen

Er zijn in San Andreas tien Burger Shot restaurants: 2 in Los Santos (Temple en Marina), 3 in San Fierro (Garcia, Junniper Hollow en Downtown) en 5 in Las Venturas (Whitewood Estates, Redsands East, Spinybed en 2 filialen in Old Venturas Strip). Voor een landkaart met alle vindplaatsen klik je hier. Twee Burger Shots zijn nog het vermelden waard. Namelijk de vestiging in Marina, Los Santos. Daar gaat O.G. Loc tijdelijk werken na zijn ontslag uit de gevangenis en bij deze Burger Shot voer je ook een aantal missies voor hem uit. Ook de Burger Shot in Redsands East (Las Venturas) is nog belangrijk omdat je daar een koeriersmissie kunt doen.

Marina, LS
Temple, LS
Downtown, SF
Garcia, SF
Juniper Hollow, SF
Redsands East, LV
Whitewood Estates, LV
Old Venturas Strip, LV
Old Venturas Strip, LV
Spinybed, LV

GTA IV

Ook in Grand Theft Auto IV is Burger Shot aanwezig, dit samen met Cluckin' Bell en enkele andere restaurants en diners. In Burger Shot kan je een Bleeder-burger krijgen voor $1, waarna je Health weer zal stijgen.

Assortiment

Bleeder
(Bloedburger)
BurgerShot GTAIV Bleederburger.jpg
Prijs: $ 1

Interieur

De toonbank
Interieur
De menukaart
Iets bestellen

Vestigingen

In totaal zijn er zeven Burger Shots aanwezig in Liberty City: één Alderney, drie in Algonquin, twee in Bohan en één in Dukes. De exacte vindplaatsen vind je hier. Ook bevindt er zich een mini-Burger Shot in de bowlingzaal Memory Lanes in Broker.

Alderney
Algonquin 1
Algonquin 2
Algonquin 3
Bohan 1
Bohan 2
Dukes
Memory Lanes, Broker
Everything is 69c

Trivia

  • Op reclame van Burgershot in GTA San Andreas wordt het menu aangeprezen met de leus Everything is 69c, (alles kost 69 cent), een verwijzing naar seksstandje 69. Overigens komt de aanprezen prijs niet overeen met het ingame-menu of het menu dat op het bord aangeprezen staat.

Zie ook

Externe links

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Burger_Shot"