GTAGames.nl

Fame or Shame

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA V
Friends Reunited
Fame or Shame
Dead Man Walking [M]
Scouting the Port [T]
Hotel Assassination [F]
Start bij Michaels villa, Vinewood
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Michael
Beloning Trevor als contact
A Friendship Resurrected

Fabien en Lazlow beschikbaar in Director Mode[PC][PS4][One]

Hoofdpagina > GTA V > Missies > Fame or Shame


Michael is druk bezig met een familiekwestie wanneer plotseling Trevor binnen komt lopen. Michael vindt het duidelijk ongemakkelijk, maar Trevor lijkt niet boos te zijn, hij begroet juist iedereen. Iets valt hem wel op: Tracey mist, die is kandidaat bij de tv-show Fame or Shame, zegt James. Michael en Trevor besluiten haar daar weg te halen, aangezien ze blijkbaar niet erg goed is in dansen, of eigenlijk geen enkel talent heeft.

Ga dus naar de Maze Bank Arena, waar de tv-show wordt opgenomen. Trevor zal wel even uitzoeken waar Tracey is, of Lazlow, die de show presenteert. Gezamenlijk lopen jullie de studio binnen, waar Tracey juist aan de beurt is. De show gaat wel wat ver, zeker wanneer Lazlow tegen haar aan komt staan 'dansen'. Dat is de grens, waarop het duo besluit in te grijpen. Lazlow zal vluchten, dus jullie moeten hem achterna gaan. Eén nadeel: Michaels auto is net weggesleept, dus moeten jullie het doen met één van de trucks van de tv-show.

Je zult nu een wilde achtervolging krijgen door de straten van Los Santos. Het is aan te raden om de trailer af te koppelen (ingedrukt houden van PS3 D-Pad Right.png [PS3] of X360 D-Pad Right.png [X360]) zodat jullie sneller zijn. Mocht je Lazlow niet op tijd van de weg rammen, dan zal hij aan het eind van de Los Santos River stoppen, omdat de accu van zijn elektrische auto leeg is. Er volgt een cutscene waarin jullie Lazlow op z'n plek zetten, en hij toegeeft dat hij eigenlijk een heel erg slechte presentator is. Alsof dat nog niet genoeg is, zal Trevor een filmpje maken waarin Lazlow in zijn onderbroek moet dansen. Nu is het wel welletjes: Michael en Trevor besluiten ervandoor te gaan.

Aan het eind van de missie zal Michael Dave bellen, wanneer hij een afspraak wil maken op het Galileo Observatory.

Trivia

  • Als je bij aankomst de coördinator op de parkeerplaats knock-out slaat (een vereiste voor goud) dan zal Michael's auto niet worden weggesleept. Micheal en Trevor zullen desondanks alsnog de achtervolging inzetten met de truck.

Benodigdheden voor goud

Fastest Speed Behaal de topsnelheid in de Phantom
Bearing Down Blijf dicht in de buurt van Lazlow tijdens de achtervolging
No, I Can Park Here Sla de evenement coördinator
All Hooked Up Koppel de trailer niet af

Screenshots

Trevor komt binnen
Ga naar de Maze Bank Arena
Zoek Lazlow
Michael stopt de show
Volg Lazlow
Zet Lazlow op z'n plek
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Fame_or_Shame"