GTAGames.nl

Gebruiker:Lantyz

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken


Medewerker van WikiGTA
Eeky
Lantyz
WikiGTA: Overleg
Stuur bericht
Bijdragen
Logs
GTAForum: Profiel
Stuur bericht
Berichten
Onderwerpen
Letter W.png elkom op mijn userpage

Ik ben al sinds 29 mei 2004 van de partij op GTAForum.nl, en heb sinds die tijd aan verschillende onderdelen van GTAGames gewerkt, zoals enkele FAQs, de GTA2 modding tutorials en de vorige walkthroughs. Sinds 18 juni 2005 ben ik administrator op het forum, een taak die ik met veel plezier vervul, samen met een geweldige crew, en natuurlijk de leden van het forum. Na een goed anderhalf jaar heb ik dan toch eindelijk mijn bekende PetsOvernight avatar en signature verwijderd, en vervangen voor mijn huidige avatar en sig. PetsOvernight blijft uiteraard een speciaal plekje houden. :-)

WikiGTA

Uiteraard werk ik ook mee aan WikiGTA. Zoals ieder die erbij was toen het idee van de nieuwe walkthrough boven tafel kwam ben ik Sys-Op op WikiGTA, en probeer deze functie zo goed mogelijk te vervullen. Voordat de site gelanceerd werd, heb ik mijn best gedaan zoveel mogelijk info over GTA Vice City en GTA2 op WikiGTA te zetten. Ondertussen heb ik heel erg gelachen om de verwarring rond Jim en de MSN gesprekken die hier uit voort kwamen. Na de lancering van WikiGTA is de site enorm gegroeid. Gelukkig zijn er ook flink wat medewerkers bijgekomen om de site te onderhouden. In mijn idee (en hopelijk is dat wederzijds!) kunnen we goed met elkaar over weg.

Mijn werkgebied

Vakwerk
GTA2 Deze medewerker bewerkt artikelen over GTA2.
GTA San Andreas Deze medewerker bewerkt artikelen over GTA San Andreas.
gta3.img Deze medewerker bewerkt artikelen over modding.
? Deze medewerker is hopeloos verdwaald in het hidden interiors universe
Camera Deze medewerker zorgt voor screenshots.
WikiGTA Deze medewerker zorgt voor de WikiGTA structuur.
WikiGTA Deze medewerker speelt GTA op een personal computer.
Admin Deze medewerker is administrator op GTAForum.nl.
Vrees de BANknuppel! Deze medewerker heeft diep respect voor PatrickW's BANknuppel.

Zoals gezegd, heb ik veel artikelen over GTA Vice City en GTA2 geschreven, maar momenteel houd ik me vooral bezig met artikelen over achtergrondinformatie, zoals de informatie over Darkel en Fort Baxter Air Base. Daarnaast probeer ik het hidden interiors universe van Grand Theft Auto: San Andreas te bedwingen en in kaart te brengen.

Daarnaast houd ik me heel erg bezig met het verzorgen van de WikiGTA-structuur. Hiermee bedoel ik dat ik zorg voor een duidelijke indeling en opmaak van alle informatie op WikiGTA. Ik lijd aan een ernstig geval van categorifilie en templateratitus, waardoor ik allergisch ben voor pagina's zonder category, en de dwangmatige neiging heb nieuwe templates te maken voor de onderwerpen. Op mijn overlegpagina kun je dan ook regelmatig slordige opzetjes vinden voor nieuwe templates. Onder andere het Vakwerk heeft het levenslicht gezien op mijn User Talk.

En verder...

Naast GTAGames heb ook ik zoiets als een real life. Ik ben erg geïnteresseerd in de oudheid, van het Oude Egypte tot antieke DOSspelletjes, en ben op menig vakantie te vinden op archeologische sites (site = opgraving. Ik zit niet heel de dag in een internetcafé op vakantie. :-S ). Verder ben ik verslaafd aan lezen, met name fantasy. Iedere zaterdag ben ik als leiding te vinden bij een scoutinggroep, waarvan ik al sinds mijn negende lid ben. Achter de PC bestaan mijn bezigheden voornamelijk uit schrijven, modden van GTA2 en een aantal oude DOSgames, uiteraard de bezigheden rond GTAGames, en verder wat noodzakelijk kwaad.

En tenslotte ben ik natuurlijk gek van eekhoorns.

Externe links

Uw tekst hier?
Reserveer nu!
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Gebruiker:Lantyz"