GTAGames.nl

Grand Senora Desert

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Grand Senora Desert.
Unbearably hot by day and unbearably cold by night, the Grand Senora Desert is the kind of place that can switch from a wonder of natural beauty to a post-apocalyptic hellhole very quickly.
– GTA V handboek

De Grand Senora Desert is een woestijngebied in Blaine County in GTA V. In het gebied zijn een aantal motels en winkels gevestigd, waaronder een Los Santos Customs die Franklin kan kopen. Maar het gebied bestaat vooral uit grote lege zandvlaktes. Sandy Shores, Sandy Shores Airfield en de Alamo Sea liggen in de Grand Senora Desert.

In het noordoosten van de woestijn ligt het Grand Senora National Park waar de bevolking kan wandelen. In het zuidoosten ligt de Bolingbroke Penitentiary, de staatsgevangenis van San Andreas. Niet veel verder staan de bekende satellietschotels waar vaak wetenschappers en FIB agenten staan. In het zuiden ligt de Redwood Lights Track, een groot bouwterrein dat veelal gebruikt wordt als stuntlocatie voor motoren en fietsen. Op een steenworp afstand ligt ook het Rebel Radio-gebouw.

Door de droogte kent het gebied minder diersoorten dan de andere gebieden in Blaine County. Je zal er voornamelijk vogels en coyotes tegenkomen.

Galerij

Winkels
Grand Senora National Park
Satellietschotels
Sandy Shores Airfield
Redwood Lights Track
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Grand_Senora_Desert"