GTAGames.nl

Lester Leroc

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
LesterLeroc.jpg
Lester Leroc
Lee Leroc
Elvis
Geslacht Man
Gang ZZn.v.t.
Woonplaats Liberty City
GTA GTA Chinatown Wars
Stem ZZn.v.t.

Lester Leroc is een 46-jarige privé detective die voor Hsin Jaoming werkt. Zijn taak die hij van Hsin krijgt opgedragen, is het vinden van de "rat" die de Triads keer op keer te slim af is. In de motorclub "Angels of Death" doet hij undercover zijn best om deze persoon te vinden aangezien aanwijzingen er op duiden dat de verrader zich in die gang bevindt.

Lester heeft verder veel drugs(connecties) in de onderwereld van Liberty City waar hij met zijn baan als detective uiteraard veel aan heeft. Wanneer Huang hem ontmoet doet hij zich voor als een stoere biker. Hij kan echter niet goed motor rijden en al snel knapt Huang dat klusje, samen met enkele anderen voor hem op. Uiteindelijk verknoeid Lester zijn undercover positie bij de "Angels of Death" en wordt hij er zelfs van verdacht vreemd te gaan met de vriendin van de baas, Meredith.

In de Liberty City Police database is Lester ook niet onbekend, ze beweren dat hij een "King Of Rock" kostuum draagt en tevens wordt hij daar "Lee Leroc" genoemd, afgekort voor Lester. Ook is hij gearresteerd voor drie misdaden. In 1999 voor inbraak, in 2003 voor drugs (vermoedelijk cocaine) en in 2004 opnieuw voor inbraak.


Visitekaartje Lester.png
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Lester_Leroc"