GTAGames.nl

South Los Santos

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
South Los Santos.
Everybody has heard of South Los Santos, mostly because it gets shouted out so much in gangster rap. An economically depressed, predominantly African-American area of the city, stigmatized in the media as a hotbed for drugs, crime and gangs, South Los Santos largely lives up to that reputation with long-term rival gangs Ballas and Families still warring over turf to this day. Pick the color of your outfit carefully before visiting.
– GTA V handboek

South Los Santos is, zoals de naam al aangeeft, het zuidelijke gedeelte van Los Santos in GTA V. Het gebied grens in het noorden aan Downtown, in het zuiden aan de Port of South Los Santos, in het oosten aan East Los Santos en in het westen aan La Puerta en Little Seoul. South Los Santos kent verschillende wijken waaronder Strawberry, Rancho, Chamberlain Hills, Davis en Banning. Over het algemeen hebben al die wijken een arme uitstraling en wonen er veel Afro-Amerikanen en Mexicanen. In deze wijken zijn veel gangs actief waaronder de Armenian Mafia, Varrios Los Aztecas, Ballas, Families en de Los Santos Vagos. Voor toeristen is het daarom beter om uit de buurt te blijven.

In Rancho ligt het bekende Grove Street en is territorium van de Ballas. Verder woont Franklin samen met zijn tante in Strawberry. Franklin verhuist wanneer hij van Lester en groter en eigen huis krijgt in Vinewood Hills.

Galerij

Strawberry.
Rancho.
Chamberlain Hills.
Davis.
Banning.
Grove Street.
Voormalig huis van Franklin.
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/South_Los_Santos"