GTAGames.nl

East Los Santos

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
East Los Santos.
East Los Santos has a high concentration of Latino residents and a strong gang presence, in particular the Mexican gang Los Santos Vagos and, in the Murrieta Heights area, El Salvadorean gang the Marabunta Grande. Not recommended for tourists at night, or during the day for that matter.
– GTA V handboek

East Los Santos is, zoals de naam al aangeeft, het oostelijke gedeelte van Los Santos in GTA V. Het gebied grens in het noorden aan Mirror Park, in het zuiden aan de Port of South Los Santos, in het oosten aan de Palamino Highlands en in het westen aan South Los Santos. East Los Santos kent verschillende wijken waaronder El Burro Heights, La Mesa, Cypress Flats en Murrieta Heights. Over het algemeen hebben al die wijken een arme uitstraling en wonen er veel Afro-Amerikanen en Mexicanen. In deze wijken zijn veel gangs actief waaronder de Los Santos Vagos, Varrios Los Aztecas en Marabunta Grande, voor toeristen is het daarom beter om uit de buurt te blijven.

East Los Santos heeft veel industrie. Zo zijn er veel warenhuizen gevestigd en ligt er in het zuidoosten het bekende olieveld met jaknikkers. Verder zijn er ook nog verschillende bedrijven gevestigd waaronder een Los Santos Customs en Ammu-Nation.

Lester Crest woont in El Burro Heights.

Galerij

El Burro Heights.
La Mesa.
Cypress Flats.
Murrieta Heights.
Lester's huis.
Industrie.
Murrieta Oil Field.
Gangs (Los Santos Vagos).
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/East_Los_Santos"