GTAGames.nl

The Ballad of Rocco

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA V
Fresh Meat
The Ballad of Rocco
Cleaning Out the Bureau
Start bij Filmstudio Richman
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Solomon Richards
Beloning Geen

Hoofdpagina > GTA V > Missies > The Ballad of Rocco


Aangekomen op het terrein van de filmstudio, zal je zien dat Solomon ter hoogte van een aantal campers flink wat klappen te verduren krijgt. Rocco Pelosi, duidelijk nog steeds kwaad om het feit dat Michael hem in elkaar heeft geslagen, en daarnaast ook met één van zijn acteurs ervandoor is gegaan schreeuwt de man toe dat ze een afspraak hadden en dat er schriftelijk bewijs van was. Wanneer Michael de aandacht van Rocco en diens handlanger Gianni weet te trekken, zetten die het meteen op een lopen naar hun auto. Michael helpt Solomon op de been, en op zijn verzoek zet hij de achtervolging op het tweetal in. Spring in de Baller die voor je neus staat geparkeerd en volg de rode dot op je radar. Rocco is alles behalve een goede chauffeur, en hem inhalen zou in principe geen enkel probleem mogen opleveren. Wanneer je in de buurt van Rocco's wagen komt, kan je proberen hem en Gianni met enkele drive by's uit te schakelen. Let wel op voor laatstgenoemde, die het vuur op jou zal openen eens je in de buurt bent. Als het tweetal het loodje heeft gelegd, moet je eerst het gebied uitrijden voor Michael Solomon op de hoogte brengt over de stand van zaken.

Solomon zal je vragen of je tijd hebt om bij hem langs te komen, er is namelijk iets dat hij je heel graag zou willen tonen. Je hebt nu de keuze om positief of negatief op deze vraag te antwoorden. Kies je voor het eerste, dan krijg je eenmaal aangekomen bij Solomons bureau een cutscene te zien waarin hij Michael een aantal keren bedankt en hem vervolgens op een tv-scherm onder het kopje Associate Producer zijn naam laat zien. Michael, duidelijk overdonderd door wat hij net heeft gezien ploft al snel in een stoel neer. Het voelt alsof hij eindelijk iets nuttig heeft gedaan in zijn leven, voor de allereerste keer. Samen met Solomon geniet hij nog van een glas whiskey, voor hij samen met hem de ruimte verlaat om nog wat fragmenten van de film te bekijken.

Na de cutscene zal Michael Amanda opbellen, om haar te laten weten dat hij eindelijk iets goed met zijn leven aan het doen is en dat hij een film aan het helpen maken is. Hij verzoekt haar vervolgens om hem op te bellen.

Benodigdheden voor goud

Time Speel de missie in minder dan 3 minuten uit.

Trivia

  • De naam van deze missie is duidelijk een verwijzing naar GTA The Ballad of Gay Tony, de GTA waarin Rocco een vrij grote rol speelt.
  • Door middel van een sniper en Michael's Special Ability kun je de missie meteen afmaken zodra je de weg op loopt. Neem de sniper, activeer Michael's Special Ability en mik op Rocco, die achter het stuur zit. Hierna kun je Gianni ook neerschieten, die pas uit de auto stapt als deze tot stilstand is gekomen.

Screenshots

The-Ballad-of-Rocco-01.jpg
The-Ballad-of-Rocco-02.jpg
The-Ballad-of-Rocco-03.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/The_Ballad_of_Rocco"