GTAGames.nl

Trespass

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA IV
Catch the Wave
Trespass
To Live and Die in Alderney
Start bij PhilMarker.png Depot in Normandy
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Phil Bell
Beloning $10.500,=

Hoofdpagina > GTA IV > Missies > Trespass


Wanneer je in de marker stapt zal je een overhaaste Phil ontmoeten die je meteen mee terug neemt naar je auto. Hij vraagt je of je een helikopter zag onderweg naar hem toe en zegt dat je samen naar de Sprunk fabriek moet, dicht bij Port Tudor. Onderweg legt hij je de situatie uit. De Russen die je in de vorige missie, Catch the Wave, hebt bestolen zijn naar Charlie Matteo gegaan, een hoge pief bij de Ancelotti's. Ze hebben hem vertelt dat het jullie waren die de drugs hebben gestolen. Phil heeft geen idee hoe ze erachter zijn gekomen, het maakt hem ook niet zoveel meer uit, maar hij wil wel dat je Charlie omlegt voordat deze naar Algonquin kan vliegen. Anders kan hij de commissie voorleggen dat jullie de Ancelotti's dwars zaten.

Phil legt je twee wegen uit hoe je naar binnen kunt. Gewoon door de voordeur en iedereen recht in z’n gezicht neerknallen of achterom glippen en via de kelder iedereen vermoorden. Het beste kun je de laatste manier kiezen; achterom sluipen. Ga naar het tunneltje toe, je loopt er overheen wanneer je uit Phil’s auto stapt en links naar het huis gaat. Links vind je een gleuf naar de tunnel. Loop de tunnel in, bij een ton met vuur en een generator zal er een gat in de muur zitten, glip hierdoor en volg de tunnel. Nog voordat door het volgende gat in de muur gaat zul je twee mensen zien staan. Richt op een van de twee zijn hoofd, schiet hem snel neer en schakel daarna snel de tweede uit. Ga dan naar de begane grond via de ingestorte vloer en loop via de trap naar de eerste verdieping. Schiet iedereen dood, kijk vooral uit wanneer je de trap oploopt. Achter je kan er nog eentje opduiken. Wacht dan met het naar de volgende verdieping gaan, via het gat in het ingestorte plafond kun je er namelijk al een paar uitschakelen. Loop dan naar boven en schiet de laatste paar af. Loop door naar de trap en ga naar de volgende verdieping. Schiet degene achter de ventilatiepijp neer en loop vervolgens de kapotte trap links van je op. Schiet over de muur de laatste vier neer, dit is gemakkelijker dan de kamer te betreden via de deur. Na dat gedaan te hebben ga je naar het volgende vertrek op deze etage en dood je hier ook iedereen. Charlie zal via een raam naar buiten zijn gesprongen. Spring ook door dit raam naar buiten en ga achter hem aan. Schiet iedereen buiten neer en loop via de houten brug naar de overkant. Draai je aan het einde om en kijk helemaal naar boven, naar het dak van de fabriek. Je zult er twee mannen zien staan die het vuur op je openen. Schiet hen snel neer en ga naar de volgende brug. Loop via deze brug weer naar de andere kant en ga achter Charlie aan. Hij zal een ladder opklimmen. Doe hetzelfde, eenmaal boven zal er iemand voor je een hoger gedeelte van het dak staan. Knal hem neer en loop naar voren, ga aan het einde links waar je een andere trap zult vinden. Klim deze op, er volgt een kleine cutscene waarin Charlie aan de aankomende helikopter gaat hangen. Selecteer je RPG en schiet de helikopter neer. Sit back and enjoy the show, mission passed!

Tips

  • Begin de missie met een volle ring health en armor, plus een goed wapenarsenaal bestaande uit minstens een SMG en een assault rifle. Zorg ook zeker voor minstens één granaat voor je rocket launcher.
  • Op de eerste verdieping ligt een armor en verderop zal je op het dak ook een E.H.B.O.-koffertje vinden, beide kunnen goed van pas komen.

Screenshots

Trespass1.jpg
Trespass2.jpg
Trespass3.jpg
Trespass4.jpg
Trespass5.jpg
Trespass6.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Trespass"