GTAGames.nl

Triatlons (GTA V)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina > Grand Theft Auto V > Triatlons (GTA V)


See image.png Dit artikel gaat over de triatlons in GTA V. Voor de triatlons in GTA San Andreas, zie Beat the Cock.


Triatlons
In GTA V zijn weer diverse triatlons te vinden. Tijdens de triatlon is het de bedoeling dat je een tegenstander verslaat op een parcours welke je moet lopen, zwemmen en fietsen. Triatlons worden beschikbaar gesteld na de missie Daddy's Little Girl.

Er zijn in totaal drie triatlons die door alle personages gedaan kunnen worden. De eerste die gedaan kan worden is de Vespucci Beach Triathlon, die gestart kan worden op Vespucci Beach. Wanneer je deze gedaan hebt, zul je de Alamo Sea Triathlon vrijspelen. Deze kan gestart worden in Grapeseed. Bij een voltooiing van deze triatlon zal je de laatste triatlon vrijspelen, namelijk de Coyote Cross Country Triathlon. Deze is te starten in Sandy Shores.

Door het voltooien van triatlons wordt de stamina van elk personage beter. Een echte beloning is er niet voor. Wel moet je ervoor zorgen dat je op alle drie triatlons een medaille haalt; dit is namelijk nodig voor de 100%.

Tips

  • Zorg voor voldoende stamina. Triatlons duren namelijk vaak erg lang. Vooral de Coyote Cross Country Triathlon heeft een gemiddelde duur van ongeveer dertig minuten.
  • Tijdens het zwemmen is het handig om onder water te zwemmen. Hierdoor kan je je tegenstanders sneller inhalen omdat je geen last hebt van de golven.
  • Het is mogelijk om gebruik te maken van de 'Fast Run' en de 'Fast Swim' cheat, waardoor je de triatlon makkelijker maakt.

Locaties

Triatlons Los Santos Blaine County Zancudo Gehele kaart
Alamo Sea Triathlon
Coyote Cross Country Triathlon
Vespucci Beach Triathlon
Collectables Spaceship Parts · Letter Scraps · Under the Bridges · Knife Flights · Parachuting · Stunt Jumps · Nuclear Waste · Hidden Packages · Epsilon Tracts · Submarine Parts · For Sale Signs · Monkey Mosaics[PS4][One][PC] · Peyote[PS4][One][PC]
Zijmissies Strangers and Freaks · Random Events · Triatlons
Voertuigen en pick-ups Voertuigen · Wapens · First aid kits · Armor · Jerrycans
Diensten Los Santos Customs · Car wash · Kledingwinkels · Uitgaansgelegenheden · Metrostations · Supermarkten · Kapsalons · Tattoo parlors
Locaties Safe houses · Wapenwinkels · Politiebureaus · Ziekenhuizen · Brandweerkazernes · Properties · Overige locaties
Kaarten Blanco kaart · Maak je eigen plattegrond

Vespucci Beach Triathlon

Locatie: TriathlonMarker.png Los Santos International Airport.
Beschrijving:
De eerste triatlon start dichtbij Los Santos International Airport, achter de Los Santos Customs die daar gevestigd is. Nadat je bent ingeschreven als een deelnemer is het eerste onderdeel zwemmen. De speler moet richting Vespucci Beach zwemmen. Het is slim om de grotere stukken onder water te zwemmen. Hierdoor kan je de tegenstanders sneller inhalen. Wanneer je eenmaal bent aangekomen op het strand staan er Race Bikes klaar en je kan een willekeurige fiets uitkiezen. Je moet op het pad langs het strand fietsen. Afsnijden over het zand is toegestaan maar wordt afgeraden. Zodra je het zand raakt ga je langzamer fietsen en kunnen de tegenstanders je makkelijk inhalen. Wanneer je de checkpoints hebt gevolgd komt je bij het laatste onderdeel: rennen. Je moet een klein stukje rennen richting de finish. Kom je als eerste over de finish dan is de triatlon geslaagd!

Triatlon 1
VespucciBeachTriathlon1.jpg VespucciBeachTriathlon2.jpg VespucciBeachTriathlon3.jpg VespucciBeachTriathlon4.jpg VespucciBeachTriathlon5.jpg
Start Zwemmen Fietsen Rennen Resultaat

Alamo Sea Triathlon

Locatie: TriathlonMarker.png Grapeseed.
Beschrijving:
De Alamo Sea Triathlon start aan de kust in Grapeseed. Zoals bij de vorige triatlon begin je door een stuk de zwemmen, ditmaal in de Alamo Sea. Wanneer je in Sandy Shores aan land komt staan er Race Bikes klaar. Stap op een willekeurige Race Bike en volg de checkpoints richting het laatste gedeelte van de triatlon. Het laatste stuk moet je rennen door Sandy Shores. De finish ligt in het noorden van Sandy Shores, dichtbij de kust. Wanneer je als eerste over de finish rent win je de triatlon.

Triatlon 2
AlamoSeaTriathlon1.jpg AlamoSeaTriathlon2.jpg AlamoSeaTriathlon3.jpg AlamoSeaTriathlon4.jpg AlamoSeaTriathlon5.jpg
Start Zwemmen Fietsen Rennen Resultaat

Coyote Cross Country Triathlon

Locatie: TriathlonMarker.png Sandy Shores.
Beschrijving:
De derde en tevens laatste triatlon speel je vrij zodra de Alamo Sea Triathlon is voltooid. Deze triatlon start aan de kust ten oosten van Sandy Shores. Van de drie triatlons duurt deze het langst, je bent al snel dertig minuten bezig. Als eerst moet je een aardig stuk zwemmen in de Alamo Sea. Als je de tegenstanders snel wilt inhalen is het aangeraden om onder water te zwemmen. Hierdoor heb je geen last van golven en kan je dus sneller zwemmen. Wanneer je eenmaal aan land bent staan er Race Bikes klaar en is het doel om ten hoogte van Raton Canyon richting Richman te fietsen. Ook dit is een aardig lange rit en het is slim om voldoende stamina te hebben. Pak een willekeurige Race Bike en volg de checkpoints tot je bij het laatste onderdeel aankomt: rennen. Volg de checkpoints richting het Kortz Center tot je bij de finish aankomt. Wanneer je als eerste over de finish rent win je de triatlon!

Triatlon 3
CoyoteCrossCountryTriathlon1.jpg CoyoteCrossCountryTriathlon2.jpg CoyoteCrossCountryTriathlon3.jpg CoyoteCrossCountryTriathlon4.jpg CoyoteCrossCountryTriathlon5.jpg
Start Zwemmen Fietsen Rennen Resultaat
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Triatlons_(GTA_V)"