GTAGames.nl

Anthony Prince

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Personage
Tony Prince
Anthony Prince
Gay Tony,
Tone, T
Geslacht Man
Gang ZZn.v.t.
Woonplaats Liberty City
Los Santos
GTA GTA IV
GTA IV: The Lost and Damned
GTA: The Ballad of Gay Tony
GTA: Online
Stem David Kenner als D.B. Cooper

Anthony Prince, beter bekend als Gay Tony, is een bekende homoseksuele nachtclubeigenaar in Liberty City. In de downloadbare content: Ballad of Gay Tony speelt de 50 jarige Tony zoals de naam al doet vermoeden, een grote rol.

Met name in Algonquin bezit Tony voor de afgelopen 25 jaar enkele beroemde nachtclubs. Hij is eigenaar van Hercules, een homoseksuele club en van Maisonette 9, een heteroseksuele club. de clubs zijn in het spel te betreden. Ondanks dat Tony eigenaar is heeft hij last van criminele schuldeisers zoals Rocco Pelosi.

Tony Prince wordt gezien als één van de grootste opdrachtgevers van Luis Lopez, hoofdrolspeler van The Ballad of Gay Tony. Luis, de persoonlijke bodyguard en portier van Prince speelt dan ook een grote rol in zijn zakenleven. Zijn zakenleven is niet heel succesvol aangezien hij problemen heeft met schuldeisers, waaronder Rocco Pelosi. Luis dient deze problemen dan ook voor Tony op te lossen. Naast het uitgaansleven heeft Prince connecties met de Ancelotti family. Wanneer Gracie Ancelotti, een goede vriend van Tony, wordt ontvoerd door Niko Bellic en Patrick McReary, staat hij samen met Luis in de missie Diamonds are a Girl's Best Friend al snel op de stoep om haar vrij te krijgen. Dit allemaal in ruil voor diamanten.

GTA Online

Tony in GTA Online (2018)
Met de GTA Online: After Hours update keert Gay Tony, na een afwezigheid van tien jaar, terug. Hij wilt in Los Santos een aantal nachtclubs opzetten en heeft hier de hulp en investeringen van het GTA Online karakter bij nodig. Hij helpt je met het opzetten van je eigen nachtclubs en ondersteunt je met het verhandelen van o.a. drugs, wapens en andere goederen.
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Anthony_Prince"