GTAGames.nl

Hercules

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Hercules.png
Exterieur

Hercules is een homoclub in Algonquin, Liberty City en meer bepaald in de buurt Westminster. De club werd opgericht door Tony Prince, die tevens ook de eigenaar is van Maisonette 9.

GTA IV en GTA: The Lost and Damned

Hoewel de naam van de club wel vaak in gesprekken passeert is ze niet te vinden in de stad. Op de plaats waar de club in GTA: The Ballad of Gay Tony ligt is er enkel een Hinterland-winkel te vinden. De club speelt buiten enkele grapjes van Roman verder ook geen rol in de verhaallijnen van GTA IV en GTA: The Lost and Damned.

GTA: The Ballad of Gay Tony

Hoewel Hercules op het eerste zicht van even groot financiëel belang is voor Tony Prince als Maisonette 9, draait het verhaal van GTA: The Ballad of Gay Tony voornamelijk rond die laatste. Hercules zal voornamelijk genoemd worden in talloze gesprekken tussen Luis Lopez en Gay Tony. Het zou ook de club zijn geweest waar Bernie Crane tijdens een schuimparty Bryce Dawkins zou hebben ontmoet. In tegenstelling tot Maisonette 9 zal Luis hier ook geen security manager kunnen uitvoeren, hoewel de club wel centraal kan staan in enkele opdrachten tijdens het club management in Maisonette 9. De club is over het algemeen heel wat kleiner en donkerder dan Maisonette 9, in feite is het maar een inkomhal en een kleine kamer met een dansvloer. Ze biedt ook wat minder activiteiten, zijnde drinken en dansen. Hoewel Hercules een homobar claimt te zijn, zal Luis toch altijd een vrouw kunnen vinden waar hij mee kan dansen. Zo spawnen er altijd minstens 3 vrouwen in de club en zijn er ook heteroseksuele mannen te vinden. De club wordt op de radiozender Integrity 2.0 door Lazlow foutief begrepen als een heteroseksuele club met een Grieks kantje.

Personeel

  • Anthony Prince (eigenaar)
  • Troy (portier)
  • Barman
Interieur van Hercules
Inkomhal
Vrouwelijke peds in Hercules
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Hercules"