GTAGames.nl

Most Wanted Alderney (GTA IV)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina > Grand Theft Auto IV > Most Wanted > Most Wanted Alderney


Hieronder vind je alle Most Wanted criminelen van het het eiland Alderney, bereikbaar vanaf de missie Three Leaf Clover.

Marty Boldenow

Marty Boldenow - Gang Related Violence

Marty Boldenow wordt gezocht wegens bendegeweld en ondanks dat hij vaak in Westdyke rondhangt is hij te vinden in Acter, tegenover de plek waar de missie Liquidize the Assets zich afspeelt. Parkeer je wagen op het parkeerterrein naast de diner en schakel de twee bewakers die je kan zien uit. Loop nu naar het trapje en gooi een granaat naar het voertuig voor je. Hiermee schakel je enkele bewakers uit en kan je je weg voort zetten. Marty heeft zich verstopt achter een vuilniscontainer, maar een laatste bewaker houdt zich verscholen achter enkele pijpen. Hij is moeilijk te raken en het is dus aangeraden om nogmaals een granaat te gooien. Loop nu naar Marty en schiet hem neer.

Noel Katsuda

Noel Katsuda - Gang Related Violence

Noel Katsude wordt gezocht wegens bendegeweld en houdt zich verscholen in Tudor. Aangekomen bij je bestemming, wat een grote open plek is met op de achtergrond enkele silo's moet je meteen cover zoeken als je leven je lief is. Een auto bevindt zich aan de ingang en twee gangmembers zullen er zich achter verschuilen. Ze zijn gewapend met AK 47's, ga dus voorzichtig te werk. Zoek dekking achter de muur en schiet de eerste twee mannen dood. Twee anderen bevinden zich achter een wrak achteraan het terrein. Gooi een granaat om hun uit hun dekkingsplaats te lokken en schiet ze vervolgens neer. Nog twee man te gaan op het naastgelegen terrein. Gooi een granaat over de muur tegen de silo om hem voor de voeten van de laatste bewaker te laten vallen en hem een vliegreisje cadeau te doen. Nu is enkel Noel nog aan de buurt. Hij heeft zich verscholen achter enkele loden pijpen. Schiet hem neer, of gooi nogmaals een granaat om deze man van de Most Wanted lijst te verwijderen.

Rodney McEniry

Rodney McEniry - Rackereering

Rodney McEniry wordt gezocht wegens afpersing en is te vinden in Berchem. Aangekomen bij de bestemming zal je merken dat Rodney zich schuilhoudt in een ruime steeg. Zoek dekking achter een muur en schiet de twee bewakers die zich in het midden van de steeg bevinden neer. Gooi vervolgens een granaat om meerdere bewakers uit te schakelen. Sluip nu de steeg in en schiet Rodney dood. Let wel op voor de laatste gangmember die zich waarschijnlijk achter de hoek bevindt en is gewapend met een shotgun. Doelwit geëlimineerd!

Glenn Lushbaugh

Glenn Lushbaugh - Human Trafficking

Glenn Lushbaugh wordt gezocht wegens mensensmokkel en houdt zich schuil in Alderney City. Wanneer je bij hem in de buurt komt, wat de steeg is waar random characters Eddie Low zich 's nachts bevindt, tegenover autozaak Auto Erotica zal hij in zijn wagen proberen vluchten. Als alles goed is rijdt hij recht op je af en kan je proberen Glenn, die de wagen bestuurt neer te schieten. Doe dit snel, want een schutter uit zijn wagen heeft de opdracht om jou een kopje kleiner te maken. Lukt het je niet om Glenn neer te schieten zet dan de achtervolging in en probeer zoveel mogelijk de banden van het voertuig te raken. Schiet vervolgens de schutter neer en maak Glenn af.

Phil Bacerra

Phil Bacerra - Hit and Run

Phil Bacerra wordt gezocht wegens vluchtmisdrijf en is te vinden in Alderney City. Wanneer je hem nadert zullen er twee doelwitten verschijnen op je radar. Het gaat om twee Bobcats waarin elk twee inzittenden zitten. Ze zullen het op een vluchten proberen zetten, maar als je geluk hebt kan je met enkele goed geplaatste schoten beide bestuurders of een van hen doden. Schakel vervolgens de schutter uit. Als het beide, of een van hen lukt om te ontsnappen zullen ze de Booth Tunnel inrijden. Mik op hun banden om ze de controle over het stuur te zien verliezen. Schiet nu beide inzittenden neer om deze Most Wanted te voltooien.

Sergi Szerbin

Sergi Szerbin - Buglary

Sergi Szerbin wordt gezocht wegens inbraak en woont in Leftwood. Hij is te vinden op een open plek waardoor je hem en zijn 'vrienden' makkelijk met een drive-by kunt uitschakelen. Er staan tevens genoeg gasflessen op het terrein die voor het nodige vuurwerk kunnen zorgen. Een rocket launcher heeft ook altijd een leuk effect bij dit soort opdrachten.

Danny Hatmaker

Danny Hatmaker - Arms Dealing

Danny Hatmaker is een wapenhandelaar woonachtig in Normandy. Hij is op het moment op het industriegebied in Port Tudor en heeft voldoende van zijn mensen meegenomen om de wacht te houden. Het is niet aangeraden om het terrein met een wagen op te rijden aangezien de gangmembers sterk bewapend zijn met assault rifles. Voor je deze Most Wanted start is het dus ook zeker aangeraden om volle health en body armor te hebben. In plaats van rijden moet je de vijanden te voet benaderen. Je kan er een stuk of drie uitschakelen door het hek. Loop nu het terrein op en schiet snel de gangmember die zich op het 'balkon' boven je bevindt neer. Enkele van zijn collega's zullen hetzelfde meemaken als jij hen tussen de grote opslagtanks uitschakelt. Deze actie zal niet onopgemerkt blijven door mensen in de buurt en je zal plotseling beschoten worden door de bewaking van het gebied. Schiet ze neer, wanneer ze je lastig vallen en loop door naar de containers iets verderop het terrein. Schakel een laatste bewaker uit en zoek dekking achter een container om Danny te bestoken met wat vuurkracht. Een handgranaat biedt de simpelste oplossing.

Mervin Eskuchen

Mervin Eskuchen - Drug Trafficking

Mervin Eskuchen wordt gezocht wegens drugssmokkel en is te vinden in Berchem. Wanneer je zijn locatie nadert zullen twee Patriots er vandoor gaan en jou langs links passeren. Probeer de bestuurders van beide voertuigen neer te schieten om een achtervolging te voorkomen. Raak je ze niet, dan is dat een niet al te groot probleem, aangezien beide voertuigen het blokje rond rijden. Let op voor de zwaarbewapende schutters, die veel schade aan je voertuig kunnen toebrengen. Als je moet achtervolgen is het best dat je hun als eerste uitschakelt. Als alle vier de verdachten het loodje hebben gelegd is deze Most Wanted succesvol afgerond.

Frederick Harrison

Frederick Harrison - Grand Theft Auto

Frederick Harrison is schuldig wegens autodiefstal en bevindt zich in Tudor. Volg de aangegeven route van je GPS om onder de ingang van een brug uit te komen. Daar zal één van Fredericks mannetjes de wacht houden. Schakel hem uit en zoek je een weg naar naar de ingang van de brug. Frederick en de overige zeven doelwitten bevinden zich op een wandelpad boven de brug. Het gebruik van een sniper is erg handig, maar met een assault rifle moet deze Most Wanted zeker lukken. Wanneer alle zeven vijanden het loodje hebben gelegd kan je beginnen aan de laatste Most Wanted van het spel, Keenan Burdett.

Keenan Burdett

Keenan Burdett - Armed Robbery

Keenan Burdett wordt gezocht wegens een gewapende overval en is te vinden in Leftwood. Hij heeft zich daar schuilgehouden op het dak van een parkeergarage en heeft over de verscheidene verdiepingen enkele van zijn mannen op wacht gezet. Je kan hem via twee manieren bereiken terwijl je zijn mannen uitschakelt. Ofwel neem je de trap of neem je de weg die de wagens gebruiken om op een hoger verdiep te komen. Om de verdieping staat één man op wacht die je zonder al teveel problemen kunt uitschakelen. Let wel op dat je niet te dicht bij hun in de buurt komt, want ze zijn gewapend met shotguns. Wanneer je in health problemen komt kan je altijd de diverse Sprunk automaten gebruiken om deze weer aan te vullen. Aangekomen op het dak moet je nog met vijf mannen en Keenan afrekenen. Twee vijanden bevinden zich dicht bij je in de buurt, maar de overige vier al op een geruime afstand. Een sniper rifle gebruiken om ze uit te schakelen is de makkelijkste manier. Je kan natuurlijk ook altijd enkele raketten uit je rocket launcher op een voertuig afvoeren waardoor ze het loodje leggen.

Zie ook

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Most_Wanted_Alderney_(GTA_IV)"