GTAGames.nl

Most Wanted Broker, Dukes, Bohan (GTA IV)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina > Grand Theft Auto IV > Most Wanted > Most Wanted Broker, Dukes, Bohan


Hieronder vind je alle Most Wanted criminelen van de eilanden Broker, Dukes en Bohan.

Maxwell Caughlin

Maxwell Caughlin - Gang Related Violence

Maxwell Caughlin is de eerste persoon op de Most Wanted lijst van Broker, Dukes en Bohan. Hij houdt zich op in het laatst genoemde gebied, in Bohan. Wanneer je bij de locatie aankomt zal er een Emperor een steegje uit komen rijden met twee inzittenden. Wanneer je het vuur op de auto opent zal Maxwell samen met zijn vriend uitstappen en wegrennen. Je kunt ze nu gemakkelijk koud maken.

Scott Guzowski

Scott Guzowski - Gang Related Violence

Scott Guzowski wordt gezocht wegens bendegeweld en houdt zich op in Steinway. Het beste kun je een hoge postitie innemen. De schans van Stunt Jump 13 kan je hierbij goed helpen, welke hier te vinden is. Ga op de schans staan en schiet vanaf hier de eerste drie bendeleden van Scott neer. Dan is Scott zelf aan de beurt. Waarschijnlijk zul je hem vanaf de schans niet kunnen raken, dus laat jezelf naar beneden vallen. Loop dan richting de rand en schiet vanaf daar Scott neer.

Antonio Rivette

Antonio Rivette - Racketeering

Antonio Rivette, gezocht wegens afpersing, bevindt zich met vier bendeleden in het station van de Subway in South Slopes. Je kunt naar boven via de trappen in de pilaren. Pak je shotgun maar alvast tevoorschijn, deze kan hierbij heel goed van pas komen. Ga voorzichtig de trap op, bij elke staat een van de vrienden van Antonio je wel op te wachten. Schiet hem snel neer en ga naar boven om daar de overige vier neer te schieten.

Rodrigo Stavnes

Rodrigo Stavnes - Racketeering

Rodrigo Stavnes wordt gezocht voor afpersing. Hij bevindt zich in een gebouw in Steinway. Het gebouw heeft twee uitgangen, samen met zijn vrienden zal hij zal hij proberen te vluchten via de andere deur als dat jij ze benaderd. Ze zijn echter onbewapend en zullen alleen maar wegrennen. Ren ze achterna en schiet ze een voor een neer.

Fernando Tisdel

Fernando Tisdel - Human Trafficking

Fernando Tisdel is een mensen smokkelaar en houdt zich op in Hove Beach. Hij zit in een Sultan met twee van zijn maten. Hij zal het gaspedaal goed indrukken, terwijl zijn twee maten je onder vuur nemen. Wanneer je goed kunt rijden en schieten tegelijk moet je proberen de twee schutters zelf onder vuur te nemen, om veel schade aan je eigen auto te voorkomen. Wanneer je echter niet zo goed bent met het schieten onder het rijden moet je de auto zelf flink onder vuur nemen. Doe het snel, want de twee maten van Fernando kunnen redelijk goed schieten. Eenmaal de auto goed beschadigd zullen ze stoppen en uitstappen, om je met hun pistolen onder vuur te nemen. Dan vormen ze niet meer zo'n groot probleem, en kun je ze koud maken.

Tyler Pickrel

Tyler Pickrel - Human Trafficking

De mensensmokkelaar Tyler Picker bevindt zich helemaal alleen in het Meadows Park. Ook is hij onbewapend, dus gebruik je auto om hem van zijn sokken te rijden, en anders een drive by om het werk af te maken.

Preston Pecinovsky

Preston Pecinovsky - Credit Card Fraud

Preston Pecinovsky wordt gezocht voor het frauderen van credit cards. Hij woont in Northern Gardens, gelegen in Bohan. Wanneer je aankomt zie je hem samen met een paar andere mensen bij twee auto's staan. Gebruik wat granaten om deze twee auto's op te blazen. Mocht er iemand de ontploffing hebben overleefd kun je deze nog even koud maken.

Alonso Goralski

Alonso Goralski - Burglary

Alonso Goralski wordt gezocht voor inbraak, en houdt zich momenteel op op Francis International Airport. Wanneer je aankomt zal hij zich uit de voeten proberen te maken in een Ingot, terwijl iemand anders het vuur op je opent met een Pump Shotgun. Probeer Alonso door de vooruit heen te raken, en hem zo uit te schakelen. Dit is echter zeer moeilijk, dus waarschijnlijk zul je de achtervolging in moeten zetten. Schiet op zijn auto, hij zal dan vanzelf een keer uitstappen en op je gaan schieten met zijn pistool. Ga dan terug voor de andere man, degene met de shotgun.

Bert Reker

Bert Reker - Drug Trafficking

Bert Reker bevindt zich met zijn bende op een kleine stortplaats in BOABO. Er is een zeer makkelijk manier om af te reken met deze Most Wanted. Tegenover de stortplaats bevindt zich namelijk een goed punt waarvan je ze een voor een kunt doden met een sniper.

Freddy Paparo

Freddy Paparo - Grand Theft Auto

Freddy Paparo, gezocht voor autodiefstal houdt zich op op een parkeerterrein in Steinway, Dukes. Wanneer je aankomt zal hij vluchten met drie anderen in in een Emperor, ze zullen het vuur op je openen met hun pistolen. Je kunt proberen het parkeer terrein te naderen met een RPG, en zo de auto met alle inzittenden naar de schroothoop sturen. Wil dit niet lukken kun je ze achtervolgen en drive by's op de auto uitvoeren. Wanneer je de auto goed genoeg beschadigd hebt zullen ze uitstappen om je met hun pistolen onder vuur te nemen. Dan vormen ze niet meer zo'n groot probleem, en kun je ze koud maken.

Zie ook