GTAGames.nl

Most Wanted Algonquin (GTA IV)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina > Grand Theft Auto IV > Most Wanted > Most Wanted Algonquin


Hieronder vind je alle Most Wanted criminelen van het het eiland Algonquin, bereikbaar vanaf de missie Blow your Cover.

Shon Kikuchi

Shon Kikuchi - Gang Related Violence

Shon Kikuchi wordt gezocht wegens bendegeweld en houd zich op in North Holland. Wanneer je bij de locatie aankomt zal Shon zich uit de voeten maken in een Banshee. Hij heeft niemand bij zich, en zal ook niet op je schieten. Probeer hem door middel van een drive-by neer te schieten, of anders door zijn auto te vernietigen.

Jimmy Kand

Jimmy Kand - Gang Related Violence

Jimmy Kand wordt gezocht wegens bendegeweld en houdt zich op in Northwood. Hij bevindt zich, om precies te zijn, in dezelfde flat als waar Dwayne woont/woonde. Je kunt de flat betreden via de deur aan de zuidzijde. Kands appartement is op de eerste verdieping, je zult dus een trap omhoog moeten. Wanneer je bij hem bent zul je hem knock-out zien liggen op de grond. Om hem van de Most Wanted-lijst te halen heb je niet eens een vuurwapen nodig, je kunt hem ook neersteken of slaan.

Simon Nashly

Simon Nashly - Racketeering

Simon Nashly wordt gezocht wegens afpersing, en zal moeten worden uitgeschakeld. Hij houd zich met zijn bende op in Fishmarket South. Je zult onthaald worden met een regen van kogels, waarna de bendeleden zich terug trekken op de pier. Stap uit en ga de trap op, het beste kun je eerst een rondje lopen de de eerste verdieping om daar iedereen uit te schakelen. Ga dus links af bij de trap en neem dekking bij de muur. Schiet vanuit daar de eerste neer. Loop dan naar de achterkant toe, je zult eerst een trap af moeten, en daarna weer een omhoog. Bij de trap houd zich iemand op, schiet hem neer en concentreer je dan op degene onder je. Hem eenmaal uitgeschakeld moet je een verdieping omhoog, dit kan gemakkelijk via de trap waar het tweede bendelid zich ophield. Boven staan er nog eens drie; Een aan de linkse kant, een aan de rechtse en een in het midden. Schiet ze allemaal neer om deze Most Wanted te voltooien.

Tommy Francovic

Tommy Francovic - Racketeering

Tommy Francovic, welke gezocht wordt voor afpersing, houd zich op in Castle Garden City. Wanneer je hem nadert zal hij uit een klein straatje komen scheuren op zijn motor. Je kunt je een achtervolging besparen door iets van te voren uit te stappen, naar het straatje toe lopen en hem van zijn motor knallen met, bij voorkeur, een Assault Rifle zoals de AK-47 of de M4.

Barry Lamora

Barry Lamora - Human Trafficking

Barry Lamora, gezocht wegens mensensmokkel, houd zich op met twee vrienden bij een appartementsgebouw op Colony Island. Je kunt ze het beste vanaf het verhoogde deel van de weg proberen neer te schieten. Zijn vrienden zullen het vuur op je openen met Pump Shotguns, Barry zelf zal te voet proberen te vluchten. Om je een achtervolging te besparen kun je het beste Barry neer proberen te schieten in zijn vlucht. Het beste hiervoor zijn de Assault Rifles vanwege hun reikwijdte. Richt je dan op de andere twee. Eentje zul waarschijnlijk vanaf je verhoogde positie gemakkelijk kunnen neer schieten, de andere hoogstwaarschijnlijk niet. Hiervoor kun je het beste even omlopen, denkend aan de Pump Shotguns. Eenmaal ook hem te hebben koud gemaakt is ook deze Most Wanted met succes afgerond.

Lino Fridell

Lino Friddell - Hit and Run

Voordat je deze Most Wanted start is het aan te raden je RPG te selecteren voordat je in je politiewagen stapt, Niko zal deze meteen weer selecteren wanneer hij uitstapt.

Lino Fridell wordt gezocht wegens het vluchten voor de politie en bevindt zich in het Middle Park gebied. Wanneer je bij de locatie aankomt zal hij precies doen waarvoor hij gezocht wordt; vluchten. Hij en z'n maten maken zich uit de voeten door een steegje in te vluchten. Ze slaan linksaf, waar een Landstalker geparkeerd staat. Je moet nu snel handelen. Rij ze achterna de steeg in en rij tot aan het einde. Stap dan uit en richt je RPG op de Landstalker. Geef dan de Landstalker een enkeltje naar de schroothoop, samen met Lino en zijn schavuiten.

Juan Haimo

Juan Haimo - Burglary

Juan Haimo wordt gezocht wegens inbraak en is te vinden in Star Junction met enkele vrienden. Wanneer je hun locatie nadert zullen er ze ervandoor gaan op een NRG 900. Het is handig om de steeg waaruit ze vertrekken te blokkeren zodat ze tegen je aan rijden. Schiet terwijl ook met een SMG op de drie bestuurders. Wanneer ze toch weten te ontkomen, zet dan de achtervolging in en mik op de banden van hun voertuigen. Het verkeer in Star Junction speelt ook in je voordeel, aangezien het steeds druk is waardoor de doelwitten in de problemen zullen raken en tot stilstand komen.

Darren Covey

Darren Covey - Arms Dealing

Darren Covey wordt gezocht wegens wapenhandel en is te vinden in een parkeergarage in Purgatory. Aangekomen bij deze locatie is het handig om de bij de ingang te blijven staan en dekking te zoeken achter je voertuig. Een Rocket Launcher schakelt snel de vijanden die zich schuilhouden achter de voertuigen uit. Met een sniper of assault rifle kan je de overlevenden omleggen.

Leo Brodell

Leo Brodell - Drug Trafficking

Leo Broddel is een drugshandelaar en houdt zichzelf schuil in een appartement in East Holland. Wannneer je zijn locatie nadert zullen er vijf blips op je radar verschijnen. De ingang van het appartement is te vinden aan de noordzijde. Als je lang genoeg wacht zal een van Leo's mannen het appartement verlaten en kan je hem makkelijk uitschakelen. Ga vervolgens zelf het gebouw binnen en loop gehurkt de trappen op, met een Shotgun of Assault Rifle in de hand. Op de tweede verdieping zal je een eerste bewaker vinden. Schiet hem neer en vervolg je weg. Aan de trap, die naar het dak van het complex lijdt houden twee mannen de wacht. Schiet ze snel neer en let op voor de gangmember die zich eventueel achter de hoek van deur schuilhoudt. Nu is enkel Leo nog over. Hij zoekt dekking op het naastgelegen dak. Zoek zelf ook dekking en schiet hem neer. Een granaat kan eventueel ook van pas komen.

Christov Mahonvic

Christov Mahonvic - Grand Theft Auto

Christov Mahonvic is schuldig wegens autodiefstal en is samen met een groep 'vrienden' in een loods in Fishmarket South te vinden. Voor je deze Most Wanted start is het aangeraden volle Health en Body armor te hebben en een Assault rifle en RPG komen ook goed van pas. Zoek dekking achter de Trashmasters wanneer de je ingang nadert. Deze voertuigen kunnnen enorm veel kogels verdragen, het is dus zeker een goede vorm van dekking. Tegen een RPG is het voertuig echter niet zo bestand. Schiet de Trashmaster in de loods naar de schroothoop om zo enkele vijanden uit te schakelen. Gebruik nu je aussault rifle om de verder zichtbare mannen om te leggen. Loop vervolgens de loods in en schiet eerst de man links op de trap neer. Schakel de overige vijanden uit en je krijgt de boodschap Target eliminated.

Zie ook

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Most_Wanted_Algonquin_(GTA_IV)"