GTAGames.nl

Mr. Richards

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA V
Blitz Play
Mr. Richards
The Ballad of Rocco
Start bij Filmstudio Richman
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Solomon Richards
Beloning Geen

Hoofdpagina > GTA V > Missies > Mr. Richards


Eenmaal aangekomen bij de filmstudio ontmoet Michael de beroemde Vinewood filmproducent Solomon Richards. Solomon heeft echter een groot probleem. Hij is bezig met het maken van een film, maar één van zijn sterren, Milton Mcllroy is uit op meer geld voor zijn rol. En zijn regisseur Anton Beaudelaire, heeft te kampen met een mentale inzinking. Michael besluit uiteindelijk om Solomon te helpen met zijn problemen.

Eenmaal de controle terug over Michael, moet je naar de aangegeven locatie in East Los Santos gaan. Onderweg belt Solomon nog even op om te melden dat de agent 'Rocco Pelosi' een capo is van de maffia. Rocco heeft Solomon's mensen Anton en Milton, verstopt in een oud warenhuis dat hij tot een nachtclub wilt veranderen. Solomon eist dat Michael zijn acteur en regisseur terughaalt, maar waarschuwt wel om Rocco niet te vermoorden. Slechte publiciteit is immers nooit goed voor een film, iets wat hij zeker niet kan gebruiken.

Als je aangekomen bent op de plaats van bestemming, zie je dat Rocco met zijn helikopter arriveert op het dak van het warenhuis. Hij duwt Anton en Milton in de helikopter en gaat vervolgens naar binnen in het warenhuis. Het is nu de bedoeling zonder gezien te worden bij Rocco te komen. Als eerst moet je een ladder beklimmen, die je vrij gemakkelijk voor je neus kunt vinden. Vervolgens krijg je te maken met werknemers van het warenhuis, die het je enigszins lastig maken als je ze je ontdekken. Schakel de eerste werknemer uit, dit doe je door in stealth-mode te lopen om vervolgens van achteren een klap te kunnen uitdelen. Als de eerste werknemer is uitgeschakeld moet je weer een ladder beklimmen, om bij het volgende dak uit te komen. Hier aangekomen kun je weer een werknemer verwachten, schakel deze op precies dezelfde manier uit. Wacht op het juiste moment, dit is meestal als hij met zijn rug naar je toe staat. Handel snel, want als de werknemer je in de gaten heeft waarschuwt hij Rocco en is de missie gefaald. Klim nu via de ventilatiepijpen tegen de muur naar boven, hier zie je de trap die je naar het helikopterplatform brengt. Al snel komt er een derde werknemer tevoorschijn, schakel hem weer snel uit door een stealth aanval uit te voeren, voordat het te laat is.

Als je alle werknemers hebt uitgeschakeld kun je nu in alle rust de trap betreden naar het helikopterplatform. Daar aangekomen zal je Rocco treffen en volgt er kleine cutscene. Nu is het de bedoeling om Rocco in een vuistgevecht te verslaan. Let wel op dat je hem niet vermoord, dat was immers niet de afspraak die Solomon heeft gemaakt. Gebruik je vuisten of een melee wapen om Rocco een lesje te leren. Als je hem genoeg schade hebt aangericht verschijnt er een cutscene, daarin zien we hoe Michael een nieuwe deal maakt met Rocco. Hij blijft voortaan uit de buurt van Solomon's mensen en accepteert dat volledig. Stap nu in de 'Frogger' helikopter en vlieg terug naar Solomon's filmstudio. Onderweg protesteren Anton en Milton omdat ze nog steeds geen deal hebben. Je kunt ze bang maken door bijvoorbeeld onder bruggen door te vliegen of de helikopter scheef te laten hangen, uiteindelijk zullen de twee mee instemmen. Aangekomen bij de filmstudio ga je richting Solomon's kantoor, Anton en Milton lopen achter je aan. Aangekomen aan de voorkant van het kantoor, begroet Solomon Michael en de twee artiesten. Tijdens deze (korte) cutscene krijgt Michael zijn droombaan aangeboden, namelijk: uitvoerend producent!

Benodigdheden voor goud

Mission time Speel de missie in minder dan 10 minuten uit
Sillent Assasin Vermoord drie vijanden met een stealth aanval
Can't touch this 2.0 Loop geen schade op tijdens het gevecht met Rocco
Perfect touchdown Land de Frogger helikopter zonder schade

Screenshots

Michael ontmoet Solomon
Rij naar East Los Santos
Rocco arriveert
Ga naar het dak
Michael confronteert Rocco
Sla Rocco in elkaar
Maak Anton en Milton bang
Vlieg naar de filmstudio
Michael krijgt zijn droombaan
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Mr._Richards"