GTAGames.nl

Multiplayer (GTA IV The Lost and Damned)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina > Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned > Multiplayer


Work-in-Progress.png Werk in uitvoering!

WikiGTA is continu in verbouw en aanbouw. Deze pagina is op dit moment onder constructie. Hierdoor is het mogelijk dat de informatie op deze pagina momenteel incompleet of incorrect is. Kun je bepaalde informatie niet vinden, of twijfel je aan de betrouwbaarheid ervan, kom dan over een tijdje nog eens terug om te kijken of deze pagina al voltooid is!

GTA IV: The Lost and Damned bevat naast zijn grote broer GTA IV opnieuw een gloednieuw multiplayer systeem die met maximaal 16 personen tegelijk gespeeld kan worden. Alle modi worden zoals vanouds gespeeld in Liberty City, de normale singleplayermap wat betekent dat er geen aparte multiplayermaps zijn. Wel spelen de nieuwe wapens, motoren en andere voertuigen een grote rol in de multiplayer-variant van het spel.

Je hebt in The Lost and Damned de keuze uit de volgende multiplayermodes:

Modus Type Spelers Uitleg
Deathmatch One player 2-16 Vermoord zoveel mogelijk tegenstanders en pak het geld dat ze achterlaten op. Hoe je een tegenstander uitschakelt is geheel naar eigen keuze.
Team Deathmatch Team 3-16 Vermoord zoveel mogelijk tegenstanders van het andere team en pak het geld dat ze achterlaten op. Hoe je een tegenstander uitschakelt is geheel naar eigen keuze.
Races Race 2-16 Rijd met een honkbalknuppel in de aanslag zo snel mogelijk naar de finish volgens een vastgesteld parcours.
Club Business Team 2-16 Verdien zoveel mogelijk geld door als The Lost klusjes op te knappen voor Angus.
Lone Wolf Biker One player 2-16 Houd het zo lang mogelijk vol om door de checkpoints te racen terwijl je tegenstanders je proberen te vermoorden.
Chopper vs. Chopper One player 2 Houd het zolang mogelijk vol om op een motor door de checkpoints te racen, terwijl je tegenstander je met een Annihilator probeert te vermoorden.
Witness Protection Team 4-16 Vecht als The Lost tegen de NOOSE om ervoor te zorgen dat getuigen worden geëlimineerd voordat ze bij een politiebureau aankomen.
Own the City Team 2-16 Vecht tegen het andere team en verover zoveel mogelijk hoofdkwartieren om zo meer geld dan het andere team te verdienen.
Free Mode 1-16 Speel samen met of tegen andere spelers zonder een vast doel te hebben.
Rang Vanaf
Rank0.PNG $0
Rank1.PNG $1.000
Rank2.PNG $10.000
Rank3.PNG $50.000
Rank4.PNG $100.000
Rank5.PNG $250.000
Rank6.PNG $500.000
Rank7.PNG $750.000
Rank8.PNG $1.000.000
Rank9.PNG $2.500.000
Rank10.PNG $5.000.000
Kiezen van nieuwe kleding.

Rangen

Al het geld wat je verdient tijdens 'Ranked' multiplayer modi zijn net zoals in GTA IV van invloed op je on-line rang. Als je bijvoorbeeld rang 8 weet te halen in GTA IV en je schaft The Lost and Damned aan, dan zul je ook hier verder kunnen spelen met deze rang en je huidige geldbedrag. Het maakt in principe dus niet uit waar je speelt, al het verdiende geld gaat naar dezelfde 'rekening'. Je begint in multiplayer met rang 0 en zodra je rang 1 haalt ben je dus een rang gestegen en ontvang je direct de Achievement of Trophy Cut Your Teeth. In het begin gaat 'promoveren' vrij makkelijk aangezien het slechts kleine bedragen zijn die je moet verzamelen. Na rang 5 begint het harde werk echter en na rang 8 wordt het echt hard zwoegen om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. En denk nu niet dat je er bijna bent bij het behalen van rang 9, je bent dan eigenlijk pas op de helft van het bedrag wat je moet verdienen voor rang 10. Het stijgen in rang biedt ook zo zijn voordelen. Je speelt net zoals in GTA IV nieuwe kledij vrij, die je in het multiplayer menu bij je personage kunt aanpassen. Dit zullen altijd bijpassende biker-kledij zijn. De normale kledij die je in GTA IV gewend bent, zijn hier niet van toepassing en vice versa. Wanneer je rang 8 bereikt hebt krijgt het logo voor je naam een andere kleurtje, namelijk brons. Bij rang 9 heb je een zilveren rang-icoon en bij rang 10 een gouden. Daarnaast zal een speler van rang 10 twee pakketjes met geld laten vallen als die dood gaat in een van de modi, in tegenstelling tot andere spelers die slechts één pakketje laten vallen. Hiernaast een overzicht hoeveel geld je moet verdienen voor een bepaalde rang. Bij het behalen van de hoogste rang (10) behaal je de Achievement of Trophy Wanted.

Tips

Om snel wat geld bij elkaar te verdienen is het aan te raden om dit in GTA IV multiplayer te doen, mocht je hierover beschikken. Hier heb je namelijk veel snellere modi waar je meer geld mee kunt verdienen. Een goed voorbeeld hiervan is Hangman's NOOSE, waarbij je minimaal $4.500 kunt verdienen in een spel van nog geen 2 minuten.


Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Missies Verhaallijn · Diamanten · Heroïne · Missieoverzicht · Missies · 100% Checklist Icon GTA TLaD orange small.png
Submissies Gang wars · Random characters · Stubbs' Dirty Laundry · Angus' Bike Thefts · Races · Minigames
Features Voertuigen · Personages · Wapens · Gangs · Radiozenders · Friendships · Convoy Riding · Safe houses · Multiplayer · Websites
Collectables Seagulls · Achievements & Trophies
Overige Cheats · Easter eggs · Rangen & Patches · Plattegronden · Vindplaatsen · Besturing