GTAGames.nl

Random characters (GTA The Ballad of Gay Tony)

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina > GTA The Ballad of Gay Tony > Random characters


In The Ballad of Gay Tony zullen drie verschillende random characters beschikbaar zijn. Deze 'missies' van hen zul je moeten voltooien voor de 100% van het spel. In totaal zijn er maar vijf missies, dus dat valt wel mee.

De random characters staan aangeduid op de radar, maar je kunt ook gebruik maken van het kaartje hieronder, klik op een locatie voor meer informatie. Wanneer je in de buurt van de persoon komt, verschijnt het MaleRCMarker.png icoon van een mannelijk personage of het FemaleRCMarker.png icoon van een vrouwelijk personage op je radar dat het random character aanduidt. De personen zijn er echter niet 24 uur per dag, dus zul je meestal een tijdstip moeten afwachten waarbij je hen kan vinden.

Locaties

Random characters Noordwest Noordoost Gehele kaart
Zuidwest Zuidoost Kleur Printervriendelijk
Arnoud (Eerste ontmoeting)
Margot (Eerste ontmoeting)
Margot (Tweede ontmoeting)
Arnoud (Tweede ontmoeting)
Daisy
Collectables Stunt Jumps · Flying rats · Seagulls [L&D] · Seagulls [BGT]
Zijmissies Stevie's Car Theft · Random characters [IV] · Random characters [L&D] · Random characters [BGT] · QUB³D speelautomaten · Base jumps [BGT]
Voertuigen en pick-ups Voertuigen · Wapens · First aid kits · Armor
Diensten Internetcafés · Pay 'n' Spray · Car wash · Kledingwinkels · Eetgelegenheden · Uitgaansgelegenheden · Metrostations
Interessante locaties Safe houses [IV] · Safe houses [L&D] · Safe houses [BGT] · Wapenwinkels · Politiebureaus · Ziekenhuizen · Brandweerkazernes · Overige locaties
Kaarten Blanco kaart · Maak je eigen plattegrond

Random characters

Margot

Margot

Eerste ontmoeting
Wanneer: Na de missie Bang Bang
Waar: Nachtclub Hercules (Algonquin)

Margot heeft een date bij de nachtclub Hercules, een gayclub. Luis Lopez en Margot zien elkaar eindelijk weer eens voor het eerst sinds een jaar. Ze zegt dat je haar SMS en e-mails nooit hebt beantwoord en dat ze je zelfs pakketjes en bloemen heeft gestuurd. Luis zegt hier niks van te weten en wil al helemaal niet met Margot trouwen. Margot is namelijk smoorverliefd op Luis, maar hij wil er niks van weten en wil zelfs weglopen. Margot houdt hem tegen met de mededeling dat ze overlijdt aangezien ze 37 pijnstillers en vijftien slaappillen heeft genomen. Ze moet naar het ziekenhuis in Easton voordat ze overlijdt!

Pak dus meteen een auto en rijdt met Margot naar het ziekenhuis, welke aangegeven staat op de kaart. Het wordt onderweg duidelijk dat Margot erg veel van Luis houdt. Dit wordt bekend door de gesprekken en door een vraag voor een zoen. Bij het ziekenhuis aangekomen zal Margot uitstappen en over worden genomen door de artsen ter plaatse.

Tweede ontmoeting
Wanneer: Na de eerste ontmoeting en na het eerste deel van Blog This!
Waar: Pier 45, aan het water bij Fishmarket South (Algonquin)

De volgende ontmoeting zal bij Pier 45 zijn, op de tweede verdieping van het 'strandhuis', je zult dus wat trappen moeten belopen. Het zal lastig zijn om haar te vinden aangezien ze achter de reling zit van de tweede etage. Margot staat namelijk op het punt om naar beneden te springen! Luis zegt dat hij niet van Margot houdt en niet met haar wil trouwen. Daar heeft Margot natuurlijk een antwoord op. Ze zegt dat als Luis van haar zou houden, ze nu nog zou leven. Luis zegt meteen dat hij niet van haar houdt. Nu wordt het plannetje van Margot een beetje duidelijk, ze wil namelijk dat iedereen Luis verdenkt van de dood van Margot. Ze zegt dat iedereen jou de schuld geeft aangezien het lijkt dat je haar van de reling af zal duwen. Ze schreeuwt nog één keer om hulp, maar als Luis haar wilt pakken springt ze ervan af, op de trap.

Margot overlijdt ter plekke en bijstanders zullen nu naar jou toe komen lopen om je dood te slaan. Ze geven inderdaad jou de schuld, dus je zult als een gek moeten rennen naar beneden. Er zal een twee sterren Wanted level verschijnen, wat er ook nog wel bijkomt. Steel snel een auto en rijdt weg! De achtervolgers ben je nu eindelijk kwijt, maar nu zit je nog met de politie die je kwijt kan raken door uit de cirkel te rijden of naar de Spray shop te gaan.

Arnaud

Arnaud

Eerste ontmoeting
Wanneer: Na de missie Practice Swing
Waar: Triangle, Viandemarte (Algonquin)

Arnaud is een Fransman die zijn land de beste vindt. Toch is hij naar Liberty City gekomen voor de seks en de drugs. Luis praat even met hem, totdat hij aan Luis vraagt of hij een auto heeft. Nadat Luis een beetje spot, ga je toch met Amaud in een auto zitten. Je moet hem brengen naar de 'Massage Spa'. Op de weg ernaartoe biedt de Fransman een massage aan, maar dat weigert Luis.

Tweede ontmoeting
Wanneer: Na de eerste ontmoeting en het tweede deel van Blog This! moet gedaan zijn.
Waar: Fortside in Bohan

Arnaud ligt op de grond als je aankomt in Fortside, Bohan. Hij en een prostituee deden een lichte bondage in zijn hotel suite, maar werd geslagen en bestolen door een pimp. Zijn wallet (portefeuille) is gestolen en jij bent degene die er voor moet zorgen dat deze terug komt. De pimp is Bronco Street, Little Bay in Bohan.

Aangekomen rijdt de pimp net weg, maar hij rijdt erg slordig dus een probleem is het niet om deze man neer te schieten door middel van een drive by. Als je hem neer hebt geschoten moet je de portefeuille oppakken en Arnaud terug brengen naar Fortside. Je zult een kleine beloning krijgen.

Daisie Cash-Cooze

Daisie

Eerste ontmoeting
Wanneer: Na de missie Clocking Off
Waar: Maisonette 9, aan de bar (Algonquin)

Daisie heeft waarschijnlijk iets teveel gedronken of aan de drugs gezeten aangezien ze Luis al een andere naam geeft. Ze noemt hem Steve, terwijl ze Tony ook een andere naam geeft, namelijk Terry. Daisie biedt haar excuses aan Luis aan omdat ze nooit belde. Haar mobiel is gestolen. Plotseling wordt Daisie gebeld op haar mobiel, terwijl die toch echt gestolen was. Daisie verklaard aan Luis dat ze een handjob heeft gegeven aan ene Chris Hunt, terwijl ze met iemand anders wil gaan trouwen. De handjob is echter gefilmd, dus Daisie voelt zich hier niet goed bij. Chris wil de film gaan publiceren. Luis onderbreekt Daisy en zegt dat Hunt homo was, maar dit ontkent Daisie.

Jullie moeten nu opzoek naar Chris, maar Daisie weet niet waar hij is. Wel weet ze dat hij twittert op een één of andere website. Hij moet dus ergens bij het internetcafé te vinden zijn. Ga naar Northwoord, vlakbij het internetcafé. Op de weg er naartoe zal Daisie een bericht ontvangen van een 'bleet', dit is een berichtje op Bleeter. Door dat berichtje wordt duidelijk dat Chris waarschijnlijk bij een kledingzaak ten oosten van Middle Park, Perseus, is. Ga hier direct heen.

Daar aangekomen moet je rondkijken of Chris ergens te vinden is, maar tevergeefs. Chris is niet aanwezig, maar wel krijgt Daisie weer een 'bleet'. Deze zegt dat Chris' vingers nog nooit zo naar vis hebben geroken dan nu. Hij zal dus ergens bij Squid Row, 'The budget Seafood Place' volgens Daisie, moeten zijn. Het is een restaurant gevestigd in Easton, waar je dus naartoe moet. Onderweg zal Daisie zeggen dat ze al eens 'Babe of the Month' is geworden, terwijl ze dat helemaal niet wou. Ook zegt ze dat ze meer cocaïne nodig heeft, maar Luis geeft hier geen reactie op. Aangekomen bij het restaurant zul je weer moeten rondkijken, maar alweer is Chris nergens te zien. Er wordt weer een 'bleet' gepost waarin duidelijk wordt dat hij een film in première brengt bij Star Junction. Ga hier weer met Daisie naartoe.

Aangekomen bij Star Junction zul je Chris Hunt dan eindelijk zien. Jij en Daisie stappen uit en vragen om de tape waar de handjob op te zien is. Het is te laat, de film speelt al af boven het politiebureau. De handjob is erop te zien en Daisie wordt boos. Ze rijdt weg, maar je krijgt wel $500,=. De film zal niet uit worden gebracht. Later zul je ook nog een e-mail krijgen van Daisie waarin staat dat haar huwelijk gewoon doorgaat! Goed nieuws dus. Reply en wens haar veel geluk.


Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
Missies Verhaallijn · Diamanten · Heroïne · Missieoverzicht · Missies · 100% Checklist Icon GTA BoGT orange small.png
Submissies Drug wars · Random characters · Club management · Cage fights · Base jumps · Triatlons · Minigames
Features Voertuigen · Speciale voertuigen · Personages · Wapens · Outfits · Gangs · Radiozenders · Safe houses · Multiplayer · Websites · Nightlife
Collectables Seagulls · Achievements & Trophies
Overige Cheats · Easter eggs · Plattegronden · Vindplaatsen · Besturing