GTAGames.nl

Practice Swing

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA The Ballad of Gay Tony
I luv L.C.
Practice Swing
Bang Bang,
Blog This!...,
Kibbutz Number One
Start bij ToniMarker.png Tony's appartement

(07:00 - 18:59)

Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Anthony Prince
Beloning $1.500,=

Hoofdpagina > GTA The Ballad of Gay Tony > Missies > Practice Swing


Wanneer Luis het appartement van Tony binnen komt, is deze helemaal doorgedraaid. Hij heeft zijn zaak aan twee verschillende mensen verkocht, die echter beiden denken dat ze de enige eigenaar zijn. Bovendien is er een blogger, de Celebrinator, die kwaad spreekt over Tony. Luis geeft aan dat hij Tony zal helpen, desnoods eindigt er iemand op de bodem van de West River.

Vervolgens moet je met Tony in diens Schafter naar de golfclub aan de Golden Pier om daar Rocco Pelosi te ontmoeten. Eenmaal daar aangekomen zie je dat Rocco al een balletje aan het slaan is. Hij heeft je hulp nodig aangezien hij informatie wil van een vakbondsman. Het blijkt dat deze man vast zit aan een Caddy, en Luis zal hem moeten bestoken met golfballen. Je krijgt nu een korte uitleg te zien hoe je de golfballen moet slaan. Vervolgens zal je de man drie keer moeten raken. Na elke rake klap zet Rocco het wagentje wat verder weg en wordt het moeilijker.

Na de derde keer duiken er ineens mannen op van de Messina family. Je zal hen moeten uitschakelen. Nadat ze uitgeschakeld zijn moet je in de Caddy stappen die wordt aangegeven op de radar. Nadat ook Tony is ingestapt moet je Rocco volgen, hij zit weer in zijn Caddy met de vakbondsman er nog steeds aan vast gebonden. Samen moeten jullie proberen te ontsnappen aan nog meer mannen die het op jullie gemunt hebben. Volg Rocco door het park en uiteindelijk zullen jullie niet meer gevolgd worden.

In de cutscene die volgt vraagt Tony of het nu goed is tussen hem en Rocco, waarop Rocco zegt dat het nog lang niet goed is. Hierna zal Rocco wegrijden. Nu moet je Tony terugbrengen naar zijn appartement. Zodra je daar aangekomen bent zal Tony aan Luis vragen om bij Mori langs te gaan. Mori blijkt een explosief type en Tony ziet hem liever niet bij zijn clubs. Nadat Luis dit heeft toegezegd is de missie voorbij.

Tips

  • Het is makkelijker om eerst de mannen vanaf de afslagplaats uit te schakelen en daarna pas naar beneden te gaan. Je behoudt afstand en bent daardoor minder makkelijk te raken.
  • Let bij de achtervolging niet op de mannen die op je schieten, maar zorg dat je Rocco blijft volgen. Tony zal het schieten voor zijn rekening nemen.

Benodigdheden voor 100%

Tijd: 00:04:00
Speler schade: 50%
Headshots: 11
Accuratesse: 70%
100% Golf accuratesse:
VinkjeOranje.png

Screenshots

Practice Swing1.jpg
Practice Swing2.jpg
Practice Swing3.jpg
Practice Swing4.jpg
Practice Swing5.jpg
Practice Swing6.jpg
Practice Swing7.jpg
Practice Swing8.jpg
Practice Swing9.jpg
Practice Swing10.jpg
Practice Swing11.jpg
Practice Swing12.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Practice_Swing"