GTAGames.nl

The Long Stretch

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA V
Chop
Father/Son
The Long Stretch
Daddy's Little Girl
Start bij Franklins safe house, Strawberry
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Lamar
Beloning Stretch is nu één van je contacten.

Hoofdpagina > GTA V > Missies > The Long Stretch


In deze missie komt Franklin er in een cutscene meteen achter dat hij niet in hetzelfde huis als zijn tante moet zijn, wanneer er vriendinnen van haar binnen zijn. Na een conversatie met zijn tante, loopt Franklin boos naar buiten. Hier komt hij Lamar en Stretch tegen. De drie maken ruzie doordat Franklin nog steeds boos is van zonet.

Na de cutscene moet jij met Lamar en Stretch de auto in stappen en naar de Ammu-Nation rijden. Wanneer je eenmaal binnen bent krijg je uitleg over de Ammu-Nation. Zo wordt verteld dat er een schietbaan achterin de winkel is, en dat je alle wapens kan bekijken. Koop een pump shotgun met een zaklampmodificatie. Wanneer je dit gedaan hebt, en je richt met de shotgun, zal er een zaklamp aangaan. Dit heb je in deze missie zeker nodig.

Loop de Ammu-Nation uit en rijd naar de Recycling Plant in La Puerta. Daar vindt namelijk een ontmoeting plaats. Rijd om het gebouw heen en ga de deuren binnen, om vervolgens naar boven te lopen. Er volgt een cutscene. Gek genoeg heb je een ontmoeting met de man die je in de missie Chop gekidnapt hebt. Het lijkt alsof Lamar opeens dikke vrienden met hem is. Toch kloppen Franklins verwachtingen; er komen busjes aan met allemaal Ballas. Het Ballas-lid waarmee je een ontmoeting had wordt twee keer door zijn hoofd geknald, waarna jij de besturing weer op je neemt.

Nu begint het echte werk. Selecteer je shotgun alvast en volg Lamar en Stretch. Je komt vijf gangleden tegen. Zoek dekking met PS3 Button R1.png [PS3] of X360 Button RB.png [X360] en schiet alle vijf gangleden neer. Loop door de volgende deur. Je zult zien dat bij de volgende deur een explosie plaatsvindt waardoor de deur open knalt. Vermoord beide Ballas en loop verder. Wanneer je door de volgende deur komt, zul je opnieuw vijf Ballas koud moeten maken. Wanneer je dat gedaan hebt loop je door de deuren en moet je de trap af. Loop vooral rustig en blijf richten met je shotgun zodat je meer zicht hebt. Er zal één tegenstander zich op de trap bevinden. Schiet deze dood en loop verder. Zoek dekking bij de volgende deur en open deze. Er zullen opnieuw twee toekomstige slachtoffers van jou bevinden. Schiet ze neer. Wanneer je dat gedaan hebt moet je niet verder lopen en gewoon dekking blijven houden, aangezien er nog twee Ballas-leden om de hoek komen. Wees verstandig en knal ook deze over hoop. Open dan de volgende deur. Op de radar zul je zien dat je nu zeven tegenstanders uit moet schakelen, waarvan drie voorin en vier achterin dekking hebben gezocht. Zorg ervoor dat jij ook goed dekking zoekt, aangezien je anders zo dood bent. Schiet de voorste drie neer. Je zult zien dat er een explosie plaatsvindt, waardoor een gedeelte van de ruimte in brand komt te staan. Let hier verder niet op en ga gewoon door met het uitschakelen van de Ballas. Je hoeft hiervoor niet per se een shotgun te gebruiken, aan een pistool heb je namelijk ook wel genoeg. Dit kan zelfs makkelijker werken, aangezien je op verdere afstand moet schieten.

Wanneer je iedereen dood hebt, zul je een drie sterren wanted level krijgen. Loop gewoon door, door de deuren heen en de trap af. Er zal een politiehelikopter op je gaan schieten. Let hier verder niet op. Loop de trap af en ga naar rechts om vervolgens met een ladder weer een dak op te klimmen. Schiet hier de bemanning van de helikopters dood, waardoor je daar geen last meer van hebt. Volg nu Lamar en Stretch over de daken en de muurtjes. Wanneer je eindelijk op straat terecht komt, zie je allemaal politie aan komen rijden. Pak snel een aankomende auto en geef plankgas om de politie af te schudden.

Als je de politie kwijt bent, moet je nog eventjes naar Franklins huis rijden. Hier aangekomen is de missie geslaagd!

Tips

  • Blijf tijdens de vuurgevechten goed dekking zoeken en pak de wapens van de slachtoffer op voor extra kogels.
  • Ga in een steegje staan als je de politie bijna kwijt bent (als de sterren knipperen). Ze zullen je dan namelijk niet kunnen vinden. Na even te blijven staan ben je de politie kwijt.

Benodigdheden voor goud

Accuracy Voltooi de missie met minstens 60% accuracy
Headshots Voltooi de missie met minstens 10 schoten door het hoofd
Unmarked Voltooi de missie met minimale schade aan health en body armor
Mission Time Voltooi de missie binnen 10:30 minuten

Screenshots

Franklin in gesprek met Lamar en Stretch
Koop een wapen bij Ammu-Nation
Ga naar de Recycling Plant
Maak een deal met 'D'
Ontsnap van de Ballas
Ontsnap van de politie
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/The_Long_Stretch"