GTAGames.nl

No. 1

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA IV
Out of the Closet
No. 1
Races
Stevie's Car Theft
Start bij BrucieMarker.png Brucies garage
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Brucie
Beloning Comet
Vriendschap met Brucie

Hoofdpagina > GTA IV > Missies > No. 1


Aangekomen bij Brucies garage zal hij je een blinkende Banshee willen showen. De auto weigert helaas om te starten. De monteur, Fanky, merkt op dat ze misschien Stevies auto kunnen lenen. Onderweg zal Brucie Stevie opbellen om te vragen of ze de auto ook daadwerkelijk mogen lenen. Stevie vindt het best en laat jullie de auto lenen. Eenmaal in de auto, die een Comet blijkt te zijn, wordt het duidelijk waarvoor je de auto nodig hebt. Brucie vraagt je namelijk naar de startlijn te rijden, wat duidelijk maakt dat er een race wordt georganiseerd. Niko vraagt Brucie of hij dan zal rijden, maar Brucie zegt dat hij er alleen maar bij zit om er goed uit te zien. Je ziet de bui waarschijnlijk al hangen; je zult de race moeten winnen. Eenmaal bij de start zul je enkele andere snelle sportwagens zien staan. Zet je auto in de marker en de race kan beginnen. Rij zo snel als je kunt naar de finish en probeer eerste te worden. Wanneer je de finish als eerste hebt bereikt zal Brucie je vragen om of je hem terug kunt rijden naar zijn huis. Onderweg zal Brucie zeggen dat je de auto mag houden. Niko merkt op dat hij nog wel bevriend wil zijn met Brucie, maar dat hij liever niet meer voor hem werkt, omdat hij te veel steroïden gebruikt waardoor hij Niko mensen laat vermoorden. Wanneer je Brucie hebt afgezet bij zijn huis is de missie geslaagd.

Tips

  • De Comet is nogal gevoelig, dus het is aan te raden voor de bochten wat gas terug te nemen.
  • Doe deze missie 's nachts, omdat er dan minder verkeer op de baan is. Handig is dan wel dat je je koplampen ontsteekt.
  • Doe deze missie niet wanneer het regent, want dan zal je veel makkelijker slippen.
  • Je kan ook de met snelheid tegen de voorste wagen botsen, waarna de race zal beginnen en je niet als laatste begint en je lastige tegenstanders niet meer hoeft in te halen.

Screenshots

No 1 1.jpg
No 1 2.jpg
No 1 3.JPG
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/No._1"