GTAGames.nl

Tw@

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Tw@ in GTA III

Tw@ (spreek uit als 'Twat'; plat Engels voor 'vagina' en 'sukkel') is een keten van internetcafés in Liberty City.

Grand Theft Auto III

Hidden interior
Tw@
Coördinaten
X 165
Y -1000
Z 30

Het café in Grand Theft Auto III bevindt zich op Staunton Island en bestaat uit twee verdiepingen, met aan weerszijden een gevel die geheel uit glas bestaat. De speler moet één van de ruiten breken om binnen te komen. Tw@ bevindt zich tegenover Ray's garage, in de buurt van de Flatiron Building-lookalike. De trap dient als schans voor een Unique Stunt Jump.

Het café is gevuld met willekeurige peds. Deze peds botsen tegen de ramen doordat ze proberen het café te verlaten. Daarnaast bevindt zich ook een adrenaline pill in het pand. Op twee van de computers uit het café zijn screenshots te zien van Grand Theft Auto en GTA2 (respectievelijk Liberty City en het Residential District).

De Classics.

In GTA Liberty City Stories (1998) is het internetcafé in aanbouw.

Grand Theft Auto IV

In Grand Theft Auto IV is Tw@ een keten van drie internetcafés in Liberty City en Alderney, te vinden bij het marker icoon. Via de computers heb je toegang tot internet, dat ook een belangrijke rol speelt in het spel. Je kan er ook vele websites bezoeken, een overzicht van alle websites, waarbij je veel grappige dingen kan ontdekken, vind je hier. Het logo van Tw@ in GTA IV is gebaseerd op die van het Amerikaanse televisienetwerk The CW.

De vindplaatsen van de Tw@ internetcafés vind je hier.


WikiGTA panorama

Het interieur van Tw@ in Grand Theft Auto IV.
Het interieur van Tw@ in Grand Theft Auto IV.GTA V

De gesloten vestiging van Tw@ in Little Seoul

In het Los Santos van Grand Theft Auto V, dat zich in 2013 afspeelt, staat een vestiging van Tw@ in Little Seoul. De vestiging is echter reeds gesloten en het bedrijfspand is te huur met een koopmogelijkheid.

Internetcafé's zijn overbodig geworden voor de speler daar deze in GTA V over een smartphone met internetbrowser-functie beschikt.

Wan Ka Internetcafé

Het Wan Ka-internetcafé op de gevel in het beta-screenshot

Op een screenshot dat Rockstar voor de release van GTA V heeft vrijgegeven is een ander internetcafé te zien. Het screenshot toont Michael op Vespucci Boulevard, in de achtergrond prijkt de naam Wan Ka Internet Cafe op een gevel. Deze naam is in de uiteindelijke versie vervangen door Tw@.

De naam Wan Ka is een woorspeling voor de Britse term wanker, wat rukker betekent.

Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Tw@"