GTAGames.nl

Not So Fast

Van WikiGTA - De Nederlandse Grand Theft Auto Walkthrough!
Ga naar: navigatie, zoeken
Missie in GTA The Ballad of Gay Tony
Frosting on the Cake,
Boulevard Baby
Not So Fast
Ladies' Night
Start bij ToniMarker.png Hercules
Protagonist ZZn.v.t.
Opdrachtgever Anthony Prince
Beloning $4.000,=
Diamonds Forever

Hoofdpagina > GTA The Ballad of Gay Tony > Missies > Not So Fast


Wanneer je bij Hercules aankomt zal Troy een van zijn zovele pogingen doen om Luis te vatten voor een gesprek. Luis reageert dat hij geen tijd heeft en dat het sowieso uitgesloten is dat hij naar de Maisonette 9 kan verhuizen. Troy vertelt Luis dat hij daar al lang niet meer aan denkt, hij wil Tony spreken over zijn toekomst. Een filmploeg heeft hem uitgekozen om een reality reeks over te maken, nadat hun vorige project, een of andere Puerto Ricaan spoorloos is verdwenen. Luis reageert nogal laatdunkend op dit nieuws en gaat naar binnen. Daar zie je een beschonken Tony aan de bar van de club zitten. Hij is goede herinneringen van vroeger aan het ophalen. Hij heeft een kort gesprek met Luis, waarna hij ter zake komt. Hij heeft gehoord dat de diamanten die door The Lost leden werden gestolen worden verkocht in het Libertonian. Het zou een goede zaak zijn moesten ze deze terug kunnen stelen. Luis is meteen te vinden voor het idee, en gelijktijdig staat het tweetal op. Tony valt echter van dronkenschap achteruit. Luis beslist dan maar om de klus op zijn eentje te klaren.

Eenmaal buiten zal Luis automatisch Yusuf bellen om hem te vragen of hij zijn Buzzard mag lenen. Yusuf stemt hiermee in en vertelt je de locatie van de helikopter. Aangekomen bij het helipad in Westminster zal je zien dat Yusuf een kleine verandering heeft gemaakt aan de Buzzard, welke nu een gouden kleur heeft. Stap in en vlieg naar het Libertonian. Land op het dak van het museum en klim via een stelling naar beneden om aan een raampje te komen waar je de deal in de gaten kunt houden. Dezelfde scène, zoals je deze al zag in GTA IV en The Lost and Damned zal op je scherm verschijnen. Wanneer Mori, één van Isaac Roths schatters de diamanten in handen krijgt besluit Luis om toe te slaan. Hij schiet Mori en vervolgens een van Roths mannen neer, waarna beide partijen op de vlucht slaan. Johnny Klebitz neemt het geldkoffertje mee, Isaac de diamanten en Niko Bellic zet het met lege handen op een lopen. Luis klimt wanneer de kust veilig is door het raam en loopt de kamer in waar Isaac Roth zich schuilhoudt. Deze probeert een deal te sluiten met Luis: wanneer hij hem helpt ontsnappen zal hij een deel van de opbrengst met hem delen. Uiteraard stemt de Dominicaan hier niet mee in en slaat hij Isaac knock-out, waarna hij de diamanten steelt.

Wanneer het spel hervat heb je een Wanted level 4. Voor je is een ladder die naar het dak leidt. Eenmaal boven zal een Police Maverick op het nabijgelegen dak landen en zullen de vier inzittenden uitstappen en het vuur op je openen. Je kan hen eest neerschieten, of je kunt meteen terug in de Buzzard stappen. Eenmaal terug in de lucht zal Luis Tony bellen om hem over het succes te vertellen. Hij vraagt Tony hem op te wachten aan het helipad in Westminster. Voor je Tony kunt ontmoeten moet je echter eerst je Wanted level kwijt raken. De politie heeft een Annihilator achter je aangestuurd en aangezien je in een gouden helikopter niet ver kunt komen zonder gezien te worden zal je ten strijde moeten trekken. Maak gebruik van de Buzzards boordkanon en raketten om de Annihilator uit te schakelen. Hierna zullen er nog twee ten tonele verschijnen. Schakel ook hen uit en vlieg naar het helipad. Luis zal Tony de diamanten overhandigen en hem vragen er deze keer iets voorzichtiger mee te zijn. Tony verzekert hem dat ze meteen de kluis binnengaan wanneer hij thuis komt. Hij rijd weg en de missie is geslaagd.

Benodigdheden voor 100%

Tijd: 00:04:25
Speler schade: 20%
Helikopter schade: 80%

Trivia

  • In GTA IV speel je deze missie als Niko Bellic in Museum Piece, in The Lost and Damned speel je deze missie als Johnny Klebitz in Collector's Item. Alle drie de hoofdpersonen van GTA IV en de episodes komen dus voor bij deze diamanten-deal die niet verloopt zoals die was gepland. Dit verklaart ook de naam van de achievement of trophy Impossible Trinity die je haalt in GTA IV, 'impossible trinity' is Engels voor 'onmogelijke drie-eenheid'.
  • De Puerto Ricaan waarover Troy het heeft is Manny Escuela, welke door Elizabeta Torres samen met zijn cameraman wordt neergeschoten.

Screenshots

Not so Fast1.jpg
Not so Fast2.jpg
Not so Fast3.jpg
Not so Fast4.jpg
Not so Fast5.jpg
Not so Fast6.jpg
Not so Fast7.jpg
Not so Fast8.jpg
Not so Fast9.jpg
Deze pagina is online te bekijken via "https://nl.wikigta.org/wiki/Not_So_Fast"